Hello Voedend gezichtsmasker van Nivea | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hello Voedend gezichtsmasker van Nivea uit.

Het Hello Voedend gezichtsmasker van Nivea is een cream masker dat de droge en gevoelige huid intensief voedt en verzacht. De formule van het masker is verrijkt met honingextract en amandelolie. Je kan het masker voor €3,69 kopen in de winkels of op de site van Kruidvat. In de verpakking zijn twee maskers aanwezig.

Hoe te gebruiken?

Je brengt het masker rijkelijk aan op een gereinigd gezicht. Vermijd hierbij het gebied rondom je ogen en lippen. Je laat het masker 10 à 15 inwerken. Vervolgens verwijder je de restanten van het masker met een tissue.

Werkt het masker?

Het Hello Voedend gezichtsmasker van Nivea is een echt cream masker, geen gel die je op je huid aanbrengt. Het masker heeft ongeveer dezelfde textuur al de hydraterende Soft crème van Nivea. Het masker is zeker niet zo lopend en stroperig als het Zuiverend Peel-off mask van Nivea en is dus veel makkelijker aan te brengen op het gezicht. De hoeveelheid aan product is zeker voldoende. Ik kon het zeker rijkelijk aanbrengen op mijn gezicht, zoals beschreven bij de gebruiksaanwijzing. Daarnaast heeft het masker een zoete yoghurtachtige geur.

Na 10 à 15 minuten is het masker deels in de huid getrokken. Er blijven zeker nog duidelijk restanten op het gezicht zitten. Ik verwijderde het masker door er met compacte wattenschijfjes van Kruidvat (je kan ze hier vinden) over te gaan. Omdat mijn huid nog heel vettig aanvoelde, ging ik er ook even met een vochtig washandje over. Pas bij het aanbrengen ook op dat je niet te dicht tegen je haarlijn zit, want het masker kan een vettig gevoel geven aan je gezicht.

Mijn huid voelt zeker gevoed en zacht aan. Op het moment dat ik het masker gebruikte, was mijn huid zeker niet droog, maar wat gevoelig. Ook had ik op dat moment geen vette huid (ik heb sneller last van een vette huid op mijn T-zone maar dit viel toen mee). Hoewel ik geen droge huid, had ik wel het gevoel dat het masker een goed effect had op mijn huid in het algemeen.

Ik ben over het algemeen tevreden over het masker. Ik denk dat je het masker zeker niet moet gebruiken als je (tijdelijk) een vette huid hebt. Het kan zeker een vette huid net iets vetter maken.

Je kan het masker voor €3,69 kopen in de winkels of op de site van Kruidvat.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Hello Voedend gezichtsmasker van Nivea | Review

  1. Haha,als man heb ik wat minder met maskertjes, en doe ik dit eigenlijk nooit, maar nivea is wel een van mijn favoriete merken voor allerlei verzorgingsproducten in mijn kast. Haha.

    Rob.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s