Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L’Oréal Paris | Review

Een paar weken terug verschenen er constant reclames van een voor mij onbekende lippenstift op mijn Facebook. Waar bedrijven tegenwoordig goed in zijn, is het beïnvloeden van consumenten en hun koopgedrag op sociale media. En ja, dat is ook bij deze lippenstiften gelukt.

De lippenstiften waar ik over spreek, zijn de Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L’Oréal Paris. Normaal gezien draag ik niet vaak liquid lipsticks, maar door de vormgeving van de lippenstift zelf en door de vormgeving van de reclame wou ik deze lippenstift eens testen.

Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L'Oréal Paris

De Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L’Oréal Paris zijn liquid lipsticks, oftewel vloeibare lippenstift. Deze vloeibare lippenstiften zijn vergelijkbaar met een lipgloss, maar hebben vaker meer pigment dan een lipgloss. De Rouge Signature lipsticks hebben een matte finish. Ze zouden dus weinig tot geen glans hebben wanneer ze zijn aangebracht en opgedroogd. Op de site van L’Oreal Paris geeft men duidelijk ook weer dat men een sterke pigmentconcentratie en langdurige matte finish met een uiterst luchtig gevoel wou bereiken.

Kleuren

De Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L’Oréal Paris zijn beschikbaar in 15 verschillende kleuren. Deze 15 verschillende kleuren zijn ook beschikbaar in de winkels en op de site van Kruidvatop Bol.com en/of in de winkels en op de site van Di. Dit zijn de 15 verkrijgbare kleuren:

Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L'Oréal Paris

Ik koos voor de kleuren 105 – I Rule en 110 – I Empower omdat deze liquid lipsticks vrij licht van kleur zijn en ik deze lipsticks dus ook zou dragen.

Vormgeving lipstick

De lipsticks zijn verpakt in een doorzichtige flesje uit glas of plexiglas. Het flesje heeft zelf een matte finish. Door deze matte finish van het flesje zelf geeft men op een subtiele manier weer dat de liquid lipstick ook een matte finish zou hebben.

De applicator van de lipstick heeft een zeer spitse driehoekige vorm en heeft geen extreem lange haartjes.

Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L'Oréal ParisRouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L'Oréal Paris

Wat vind ik van deze lipsticks?

De Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L’Oréal Paris is vrij lopend in vergelijking met de liquid lipsticks die ik al eerder testte (Lees ook: Vivid matte liquid – Maybelline | Review en PS Liquid Matte The Peach Edit. van Primark | Review). Hierdoor is het lastig om de kleuren even aan te brengen. Vooral de donkerste en roze kleur 105 – I Rule is lastig om even aan te brengen. Ik krijg hier snel verkleuringen, maar wanneer ik mijn lippen over elkaar wreef, viel dit zeker mee. Het aanbrengen van de lichtere nudekleur 110 – I Empower viel veel beter mee. Het is zeker ook een fijne applicator om de lipstick mee aan te brengen.

 

De nudekleur 110 – I Empower droogde vrij matte op, zoals er ‘beloofd’ werd. De donkerdere roze kleur 105 – I Rule had eerder een satijn-matte finish. Hierover was ik een beetje teleurgesteld. De lipsticks zelf voelde wel zeer luchtig, romig en zacht aan. Ook blijven de lipsticks vrij lang op je lippen zitten.

 

Het verwijderen van de swatches van de donker roze kleur 105 – I Rule was heel moeilijk. Er bleef nog een duidelijke neonkleur achter op mijn arm. De nudekleur 110 – I Empower was beter te verwijderen.

Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L'Oréal Paris 105 - I Rule

De vormgeving van de flesjes en de applicator vind ik zeer mooi en zeker een positief punt aan de lipsticks.

Over het algemeen ben ik wel tervreden over deze lipsticks. Het zijn mooie kleurtjes, de lipsticks zijn luchtig en romig en blijven lang zitten en de vormgeving is mooi. Het aanbrengen is net iets lastiger maar dat valt vaker voor bij liquid lipsticks. Ook het verwijderen van donkerder kleuren is wat lastiger.

Je kan de kleurtjes die ik kocht, kan je hier vinden:

Testte jij deze lipsticks al eens uit? Welke kleurtjes zou jij uitkiezen?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

mooi & gezond algemeen

Advertentie

3 gedachten over “Rouge Signature Matte Color Ink Liquid Lipsticks van L’Oréal Paris | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s