Stoere V-oorbellen van Aphrodite

De laatste tijd ben ik steeds mee bezig met accessoires. Ik stel mezelf steeds meer de vraag: “Wat kan mijn outfit compleet maken?”. Een toffe handtas, een leuk hoofddeksel of wat juwelen kan veel veranderen aan je outfit en zelfs aan je voorkomen. Juwelen zijn daarbij het meest permanente aan je outfit. Een handtas of een hoofddeksel leg ik vaak aan de kant wanneer ik ergens binnenkom. Juwelen kunnen dus je outfit kraken of maken.

Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd door Aphrodite, een Nederlandse webshop voor toffe juweeltjes. Zo vind je op de webshop aphrodite-store.com zowel kettingen, armbanden, ringen, enkelbandjes als oorbellen terug. Daarnaast vind je er ook toffe telefoonhoesjes als scrunchies terug.

Persoonlijk ben ik niet de persoon die graag kettingen, armbanden of ringen draagt. Voor mij gaan kettingen, armbanden en ringen vaak verkeerd zitten waardoor ik er lastig van word dat ze niet goed zitten. Daarom draag ik ze niet vaak of kies ik er niet zo vaak voor om ze te dragen.

Oorbellen daarentegen draag ik wel veel vaker. Sinds een tweetal jaartjes heb ik gaatjes in mijn oren, maar mijn oorbellencollectie is nog niet zo uitgebreid. Ik heb wel wat oorbellen, maar een paar stoere oorbellen ontbrak nog in mijn collectie. Ik keek een rond tussen de oorbellen die Aphrodite aanbiedt (je kan hier alle oorbellen van Aphrodite vinden).

Stoere V-oorbellen van Aphrodite

Tussen alle oorbellen binnen hun collectie vond ik een paar oorbellen die me aanspraken. De oorbellen die me aanspraken, zijn toch wel echte statement oorbellen. Het zijn zilverkleurige oorbellen in de vorm van een V. Deze V-vorm is verbonden met een loopje, wat je in je gaatje van je oor doet. Deze Zilvere V-vorm oorbellen kan je hier op de site Aphrodite vinden voor €9,90.

Stoere V-oorbellen van Aphrodite

De Zilvere V-vorm oorbellen zijn stoere oorbellen die een stoere outfit compleet kunnen maken. Ze hebben veel gelijkenissen met de Louis Vuitton Essential V Hoop Earrings, maar kosten wel een heel pak minder. Je kan de oorbellen ook in een goudkleurige versie aankopen. Deze goudkleurige versie kan je terugvinden tussen de statement oorbellen op de site van Aphrodite. Ook deze oorbellen kosten €9,90. Ik koos voor de zilverkleurige versie omdat deze beter bij mijn kledingstijl past.

Stoere V-oorbellen van AphroditeFoto 9-05-19 13 57 39Stoere V-oorbellen van AphroditeStoere V-oorbellen van Aphrodite

De Zilvere V-vorm oorbellen zijn hangertjes en dus ook iets zwaarder dan een normale oorstekertjes. Ik had de oorbellen zelf misschien net is er kleiner en dus ook iets minder zwaar qua gewicht verwacht. Toch valt het gewicht van de oorbellen mee en hangen ze niet té zwaar aan je oor.

Zou jij deze oorbellen kopen?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit paar oorbellen van Aphrodite opgestuurd door Aphrodite zelf in ruil voor een blogpost. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Stoere V-oorbellen van Aphrodite

  1. Ik heb een heel kistje vol oor-accesoires 😉 Voor mijn job moet ik oppassen dat ik geen al te grote aandoe, maar in het weekend of op vrije dagen draag ik al eens graag lange. Ik heb bv de blaadjes in het zwart. Ook heb ik er recent gekocht van Swarovski, maar dan van iemand die ze wegdeed voor een prijsje van niets. Serieus! Ik wissel ook graag af.

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik wissel ook graag af maar vergeet er ook vaak in te doen. Ik vind sommige oorbellen lastig om mee te slapen, dus doe ik ze sowieso ‘s avonds uit en ‘s ochtends soms nieuwe vergeet in te doen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s