Forever young sheet mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Forever young sheet masker van Hema uit.

Het Forever young sheet mask van Hema helpt fijne lijntjes te voorkomen, hydrateert en en verzacht de huid. Zelf ben ik nog maar 23 dus veel fijne lijntjes heb ik nog niet. Of het echt effect zou hebben op fijne lijntjes kan ik niet vertellen. Toch lijkt het me een fijn masker voor een zachte en gehydrateerde huid. Het maskertje is een sheet mask, oftewel een doekje dat je aanbrengt op je gezicht en na een bepaalde tijd weer verwijdert. Je kan het masker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Je vouwt het Forever young gezichtsmasker voorzichtig uit en breng het op een schone huid. Na 10 minuten kan je het masker verwijderen. Masseer vervolgens het resterende serum in je huid. Afspoelen kan maar is niet nodig.

Werkt het masker?

Het Forever young sheet mask heeft dezelfde grootte als het Goodbye to dry sheet mask en het Glow sheet mask. Het maskertje is zeker niet te groot voor mijn gezicht, maar ook zeker niet te klein. Sommige maskertjes van Hema zijn te groot voor mijn gezicht (lees ook: Face spa bamboo sheet mask met argan olie van Hema | Review).

Of het masker effect heeft op dunne lijntjes op mijn gezicht, weet ik niet. Wel heb ik het gevoel dat het masker mijn huid hydrateert en een zachter gevoel geeft. Voor een gehydrateerde en zachte huid, zou ik zeker nog eens kiezen voor dit sheet masker. Als ik niet per sé een sheet mask op wil doen, zou ik eerder kiezen voor het Aqua gel cream masker van Hema. Dit masker is net iets goedkoper. Daarnaast hydrateert het Aqua gel cream masker toch iets beter.

Over het algemeen ben ik zeker tevreden over dit masker, maar is misschien momenteel nog niet voor mijn huid bedoelt.

Je kan het masker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Forever young sheet mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s