Hydra boost peel off mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydra boost peel off masker van Hema uit.

Het Hydra boost peel off masker van Hema is verrijkt met passiebloemextract. Het masker verrijkt met extract van passiebloem zou hydraterende en verzachtende eigenschappen hebben die zorgen voor een prachtig, gehydrateerde huid. Het is een peel off masker, een masker dat je van je gezicht laat afvellen. Je zou het masker 4 keer kunnen gebruiken tot de verpakking leeg is. Ik kocht het masker voor €2,75 bij Hema. Je kan het masker ook voor €2,75 vinden op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Breng een dikke, ondoorzichtige, gelijkmatige laag aan op een droge en schone huid. Hierbij vermijd je het gebied rond de ogen, lippen, haarlijn en wenkbrauwen. Laat het masker 20 minuten inwerken totdat het volledig droog is. Trek het masker voorzichtig van buiten naar binnen van je gezicht en verwijder de overgebleven resten af met warm water. Je kan het masker 1 à 2 keer per week gebruiken.

Werkt het masker?

Het Hydra boost peel off masker van Hema is bij het aanbrengen heel stroperig. Ik testte onlangs het Zuiverend Peel-off mask van Nivea. Hierover zei ik dat het stroperig was, maar het Hydra boost peel off masker van Hema is net nog wat stroperiger. Ik vind het peel off masker van Hema zelfs moeilijk om aan te brengen. Het masker is moelijk uit de verpakking te krijgen. Daarnaast is het lastig om het egaal en gelijkmatig te verdelen over je gezicht. Hierdoor is het ook lastig om te verwijderen. Het valt zeker wel te verwijderen maar je doet het wel vaak in stukjes! Wel heb ik het gevoel dat het mijn huid hydrateert en dat is zeker wel positief.

Het Hydra boost peel off masker van Hema is niet mijn meest favoriete masker maar uiteindelijk doet het wat het moet.

Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels en op de site van Hema.

Testte jij dit masker al eens uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Hydra boost peel off mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s