Aqua gel cream mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Aqua gel cream masker van Hema uit.

Het Aqua gel cream masker van Hema is een leave on masker. Het zou dus een masker moeten zijn dat je niet afspoelen. Het masker zou zorgen voor een gehydrateerde en zachte huid en is verrijkt met natriumhyaluronaat en dropextract. Je kan dit masker voor €2 kopen in de winkels van Hema. Je kan het masker voor dezelfde prijs vinden op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Je reinigt de huid en dept deze droog. Daarna breng je met je vingertoppen een gelijkmatig, dun laagje op je gezicht en je hal. Je laat het masker 15 minuten inwerken. Na 15 minuten masseer je het masker in je huid.

Werkt het masker?

In de verpakking zit heel veel product dat je goed kan verdelen over je gezicht en je hals. Voor mij was het net te veel product, dus mensen met een kleiner gezichtje zullen wel veel van het masker overhouden. Daarom vind ik het jammer dat het geen hersluitbare verpakking is. Hema maakt nochtans gebruik van hersluitbare verpakkingen bij sommige maskers maar dit zijn vaak maskers die je ongeveer vier keer kan gebruiken (lees ook: Glow Boost masker van Hema | Review). Het masker is vrij lopend qua textuur, maar eens dat je het gelijkmatig over je gezicht hebt verdeelt, druipt het niet van je gezicht of hals. Na iets meer dan 15 minuten masseerde ik het masker in mijn huid. Omdat het product op mijn huid te plakkerig bleef, ging ik er toch even over met een vochtig washandje.

Het Aqua gel cream masker heeft een heerlijke geur. Aangezien er dropextract inzit, ruik je deze drop ook wel een beetje, maar men heeft daarnaast een frisse zoete-zuur toets gegeven aan de geur van het masker.

Ik heb zeker wel het gevoel dat mijn huid gehydrateerd en zacht is door het masker. Het masker geeft ook een fris gevoel aan je huid.

Over het algemeen ben ik tevreden over het masker. Het masker hydrateert en maakt je huid zacht. Omdat het masker nadien wat plakkerig aanvoelde, raad ik aan om het masker of het overtollig product te verwijderen met een washandje.

Je kan het masker voor 2 euro vinden op de site van Hema.

Testte jij dit masker al eens uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Aqua gel cream mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s