Micellair reinigingswater met houtskool van Bioré | Review

Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd door Bioré. Omdat ik de laatste tijd opzoek ben naar producten die mijn huid goed verzorgen, probeerde ik de poriestrips van Bioré uit om de mee-eters op mijn neus weg te halen. Om mijn huid proper te maken en een optimaal effect te verkrijgen bij de poriestrips, het masker en de cleanser, stuurde Bioré me een flesje micellair reinigingswater met houtskool op die ik mocht uittesten.

Het miccelair reinigingswater met houtskool van Bioré zou een alles-in-1 oplossing bieden voor een schoon en verfrist gezicht. Het reinigingswater is speciaal gemaakt voor een normale tot vette huid. Het reinigingswater lost je make-up op en verwijdert je make-up, maar daarnaast zou het ook het vuil en vet uit je poriën verwijderen. Het micellair reinigingswater met houtskool van Bioré is voor €8,99 te vinden op de site van Kruidvat.

Hoe te gebruiken?

Je maakt een wattenschijfje nat met het micellair reinigingswater en je wrijft het over je hele gezicht tot het helemaal proper is. Je oogmake-up verwijderen, doe je door een met reinigingswater nat gemaakt wattenschijfje een paar seconden op je ooglid te houden en het dan gewoonweg te vegen. Je moet nadien je gezicht niet afspoelen.

Werkt het reinigingswater?

Het micellair reinigingswater met houtskool van Bioré verwijdert goed mijn make-up. Ik heb het gevoel dat het reinigingswater mijn mascara heel gemakkelijk verwijdert, en mascara is vaak het lastigste om goed te verwijderen. Ik heb het gevoel dat het reinigingswater, naast mijn mascara, ook echt alle make-up goed verwijdert. Hier ben ik zeker tevreden over.

Of het reinigingswater ook effectief nog extra vuil en vet uit mijn poriën haalt, kan ik niet met zekerheid zeggen. Anderzijds zou ik een reinigingswater niet specifiek gebruiken om het vuil en vet uit mijn poriën te halen, tenzij het make-up is.

Over het algemeen ben ik wel tevreden over het micellair reinigingswater met houtskool van Bioré.

Het micellair reinigingswater met houtskool van Bioré is voor €8,99 te vinden op de site van Kruidvat.

Testte jij al eens producten uit van Bioré?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit flesje micellair reinigingswater met houtskool van Bioré opgestuurd door Bioré zelf in ruil voor een blogpost. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Micellair reinigingswater met houtskool van Bioré | Review

  1. Oh, klinkt interessant. Ik heb een onzuivere huid (die poriën, vreselijk!) dus ben benieuwd. Momenteel gebruik ik een simpel micellair water van Garnier, dus eentje gericht op onzuiverheden wil ik zeker eens een kans geven.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s