Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Revitaliserend Tissue Mask van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Revitaliserend Tissue Mask van Garnier.

Het Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Revitaliserend Tissue Mask van Garnier is een hydraterend tissue masker dat er voor zorgt dat je huid er stralend, glad en uitgerust uitziet.  Het is een tissue mask, oftewel een sheet mask. Het is dus een doekje dat je voor één keer aanbrengt. Het tissue masker is doordrenkt met een ultra hydraterend serum verrijkt met granaatappel en hyaluronzuur. Het gezichtsmasker is geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor een gevoelige huid. Ik kocht het gezichtsmasker voor €2,99 bij Kruidvat. Het Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask is ook te verkrijgen op de site van Kruidvat voor €2,99. Het masker is ook te vinden op bol.com, maar hier kost het wel €8,38.

Hoe te gebruiken?

Je vouwt het Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask open en brengt het aan op een proper gezicht. Je sluit het gezichtsmasker aan op je gezichtsomtrek en je laat het 15 minuten inwerken. Na 15 minuten verwijder je het masker en masseer je het serum verder in. Je verwijdert het overtollig serum met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Net zoals het Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Kalmerend Tissue Mask van Garnier en het Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask van Garnier, past dit tissue masker perfect op mijn gezicht. Daar ben ik dus zeer tevreden over. Ook dit masker was zeer goed doordrenkt met serum. Net zoals bij het andere Hydra Bomb masker, bleef er wat serum in de verpakking zitten, maar dat deed niets aan de goede hoeveelheid serum die op het masker zat. De serum droop niet van mijn gezicht en het masker bleef goed zitten. Daarnaast had het masker een heerlijke granaatappelgeur.

Ook dit masker is een zeer verfrissend en verkoelend masker. Ik testte het masker uit op Paasmaandag, een hele warme dag en eerlijk gezegd was dit masker wat ik nodig had. Een perfect masker voor de warme zomerdagen!

Ook heb ik het gevoel dat het Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Revitaliserend Tissue Mask mijn gezicht hydrateert. Of het revitaliserend is, kan ik niet zeker zeggen.

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over dit masker.

Het Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask is te verkrijgen in de winkels en op de site van Kruidvat voor €2,99. Het masker is ook te vinden op bol.com, maar hier kost het wel €8,38.

Testte jij dit masker al eens uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Enkele linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links, maar het zijn ze niet allemaal. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Revitaliserend Tissue Mask van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s