Deze producten heb ik in april opgebruikt

In april gebruikte ik enkele verzorgingsproducten op. Ook deze maand gebruikte ik enkele producten op die zeker al een favoriet zijn. Daarnaast zijn er ook nieuwe ontdekkingen en tegenvallers. Ben je benieuwd welke dit zijn? Lees dan zeker even verder.

  • Go Fresh douchegel van Dove

In april gebruikte ik een Go Fresh douchegel met een geur van komkommer en groene thee van Dove op. Deze douchegel zou voor een zachter en egaler huid zorgen na één keer gebruiken. Dit zacht en egaal gevoel had ik niet echt. Toch is het zeker geen slechte douchegel. De geur van de douchegel is zeer neutraal en lekker. Het is niet mijn meest favoriete douchegel, maar het is zeker geen slechte douchegel. Je kan een 6-pack van deze douchegel (250 ml) voor €10,77 vinden op bol.com. Ook kan je een aparte douchegel (500 ml) voor €5,99 vinden op bol.com.

Deze producten heb ik in april opgebruikt

  • Long Care & Repair Shampoo & Conditioner van Nivea

Wie me al langer volgt, weet dat ik fan ben van de shampoo’s en conditioners van Nivea. Een maand geleden kocht ik weer eens een sixpack aan shampoo en conditioner van Nivea aan. Deze keer koos ik voor de Long Care & Repair. Deze shampoo herstelt haar en gespleten punten en zorgt er voor dat je haar soepel blijft. Ik heb zeker het gevoel dat de shampoo en conditioner doet wat er beloofd wordt. De eerste bus shampoo en conditioner gebruikte ik deze maand al op. Je kan een 6-pack van deze shampoo voor €10,77 vinden op bol.com. Ook kan je een 6-pack van deze conditioner voor €10,77 vinden op bol.com.

Deze producten heb ik in april opgebruikt

  • Enkele maskertjes

Deze maand gebruikte ik ook enkele maskertjes op. Je kon hierover al reeds een review lezen op mijn blog.

 

  1. Skin Active Zelfverwarmend masker van Garnier: Dit masker kostte €2,98 en kan je vinden op de site van Kruidvat. De review lees je hier.
  2. Skin Active Hydra Bomb Anti-wallen Oog Tissue masker van Garnier: Dit masker kostte €2,79 en kan je vinden op op de site van Kruidvat. De review lees je hier.
  3. Skin Active Hydra Bomb Hydraterend & Revitaliserend Tissue masker van Garnier: Dit masker kostte €2,99 en kan je vinden op op de site van Kruidvat. Het masker is ook te vinden op bol.com, maar hier kost het wel €8,38. De review lees je hier.
  4. Aqua gel cream mask van Hema: Dit masker kostte €2 en kan je in de winkels en hier op de site van Hema vinden. De review lees je hier.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s