Zuiverend Peel-Off masker van Nivea | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Zuiverend Peel-Off masker van Nivea uit.

Het Zuiverend Peel-Off masker van Nivea is een vloeibaar masker dat je na 15 à 20 minuten voorzichtig van je huid trekt. De formule van dit masker bevat Hydramine en zou je huid zuiveren en hydrateren. Daarnaast zou het masker op milde wijze onzuiverheden en dode huidcellen verwijderen. Hierdoor zou je een glimmend gezicht kunnen voorkomen. Per verpakking zijn twee maskers van 5 ml aanwezig. Ik kocht dit masker voor €3,19 bij Kruidvat. Je kan het masker ook voor €3,19 vinden op de site van Kruidvat.

Hoe te gebruiken?

Je kan het masker 1 à 2 keer per week gebruiken. Je brengt het masker gelijkmatig aan op een gereinigd gezicht. Hierbij vermijd je best het gebied rond de ogen en de lippen. Vervolgens laat je het masker 15 à 20 minuten inwerken tot het volledig droog is. Na 15 à 20 minuten trek je voorzichtig het masker van je gezicht, beginnende bij de kin naar boven toe. Uiteindelijk spoel je je gezicht af met lauw water om de laatste restanten van het masker te verwijderen.

Werkt het masker?

Het Zuiverend Peel-Off masker van Nivea is een zeer stroperig masker qua textuur, maar ook zeer vloeibaar. Bij het aanbrengen merkte ik dat je makkelijk kan morsen met het masker wanneer het uit de verpakking komt. De hoeveelheid masker is net voldoende voor mijn gezicht. Zelf heb ik zeker geen klein gezicht.

Doordat het masker zeer stroperig is, droogt het ook heel snel op. Als je het vrij gelijkmatig verdeelt over je gezicht, is het masker na vijf minuten al droog maar nog niet perfect om het te verwijderen. Na een 15 à 20 minuten begint het masker aan de randjes zelf los te komen. Dit is wel vrij handig om het ‘begin’ van het masker te vinden. Het masker is vrij gemakkelijk te verwijderen. Probeer wel je haarlijn en je wenkbrauwen te vermijden bij het aanbrengen. Wanneer het masker in je haar komt, is het natuurlijk lastig te verwijderen.

Ik het gevoel dat het masker mijn huid zeker heeft gereinigd. Er zijn zeker dode huidcellen verwijdert. Ook andere onzuiverheden heeft het masker lichtjes verwijdert of laten verminderen. Ook glimt mijn huid niet meer zoals het voordien deed. Het gevoel van een gehydrateerde huid heb ik niet echt, maar voor de rest doet het masker wel wat je er van verwacht.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit masker. Wil je een minder glimmende huid? Wil je dat de dode huidcellen op je gezicht verwijderd zijn? Dan is dit het perfecte masker.

Je kan het masker voor €3,19 vinden in de winkels of op de site van Kruidvat.

Testte jij dit masker al eens uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Zuiverend Peel-Off masker van Nivea | Review

 1. Hoi Amelie,

  Niveau heeft altijd heerlijke maskertjes en andere verzorgingsproducten. Dit maskertje ken ik nog niet.
  Dankjewel voor het delen.

  Op mijn blog heb ik beauty-reviews geschreven, maar ook over andere onderwerpen. Ik zie je graag tegemoet op mijn blog en ik ben reuze benieuwd naar een reactie van je op een artikel.

  X Annemieke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s