Fantastic Wheels | Mechelen | Hotspot

De laatste tijd ben ik wat meer op zoek naar toffe plekjes in de buurt. Onlangs ontdekte ik dat er een nieuwe zaak was geopend in één van de twee gebouwtjes aan de ingang van de Mechelse Kruidtuin. Met hun felroze geverfde binnenmuren viel het pandje van Fantastic Wheels meteen op. Ik was meteen nieuwsgierig. Jij ook?

Fantastic Wheels | Mechelen | Hotspot

Wat is Fantastic Wheels?

Fantastic Wheels bevindt zich aan de ingang van de Kruidtuin langs de kant van de Bruul in Mechelen. Het is een klein en gezellig pandje waar je overheerlijke Brusselse wafels, bubble wafels en pannenkoeken kan bestellen. Deze Brusselse wafels, bubble wafels en pannenkoeken kan je pimpen naar eigen smaak. Zo kan je niet alleen slagroom, chocoladesaus en fruit toevoegen maar bijvoorbeeld ook een speciale versie met Oreo’s kiezen. Voor of na een dagje shoppen, kan je deze zelfgekozen en gepimpte lekkernij verorberen op een bankje aan de ingang van de Kruidtuin of op een grasveld in de Kruidtuin zelf. Wie lust er nu geen wafels of pannenkoeken?

Naast het vaste stekje aan de ingang van de Mechelse Kruidtuin, kan je ook één van hun Foodtrucks huren. Zo kan je een Wafel Foodtruck én een Pasta Foodtruck huren voor je event, verjaardag of lentefeest. In de Wafel Foodtruck bieden ze naast de eerdere opgenoemde lekkernijen ook Luikse wafels, wafels op een stokje, suikerspin, chocomelk en hartige pannenkoeken. In de Pasta Foodtruck bieden ze logischerwijs pasta aan, maar daarnaast kan je ook kiezen voor soep.

Meer info kan je vinden op hun site www.fantasticwheels.be.

Wat vind ik ervan?

Een foodtruck heb ik nog niet afgehuurd, maar ik ben zeker al verscheidene keren langs gegaan bij hun vaste stekje aan de ingang van de Kruidtuin. Het interieur heeft op een creatieve maar ook schattig manier ingevuld. De muren zijn knalroze geverfd en er zijn muntgroene accenten aanwezig, zoals de koelkast en de keuzeborden waarop de pannenkoeken, Brusselse waffels en bubble waffels op beschreven staan. Ze hebben ook in de hoogte proberen te werken door de keuzeborden op te hangen. Zaken zoals een elektriciteitskast ogen misschien minder mooi maar is wel noodzakelijk om wafels en pannenkoeken te bakken. Voor de compacte ruimte die er is, is deze zeer goed ingericht.

Ik ben er al een paar keer langs gegaan en werd steeds vriendelijk onthaald en bediend. Dit is zeker ook een pluspunt.

Ik proefde er al enkele keren een Brusselse wafel. Zo koos ik al eens voor een klassieke Brusselse wafel met slagroom. Ook koos ik al eens eentje met Oreo’s. Ook proefde ik al eens van een bubble wafel met banaan, vanille ijs en slagroom. Zowel de Brusselse wafels als de bubble wafel zijn zeer lekker. Een Brusselse waffel is altijd wat luchtiger, en dat waren de Brusselse wafels van Fantastic Wheels zeker ook. Als je kiest voor slagroom of Oreo’s zijn ze zeker wat zwaarder op de maag. Het zijn zeker grote Brusselse wafels dus het is ook wel een groot tussendoortje. De bubble wafels zijn zwaardere dan de Brusselse waffels. De bubble wafel zelf doet me denken aan een gewone Brusselse wafel maar heeft ook iets weg van het deeg van poffertjes. Het is dus een kruising tussen het deeg van Brusselse wafel en poffertjes. Wanneer je kiest voor een bubble wafel met banaan, ijs en slagroom heb je het gevoel dat je een hele maaltijd op hebt. De bubble wafel raad ik dus eerdere aan als middageten dan tussendoortje. Qua smaak zijn zowel de Brusselse wafels als de bubble wafels zeer lekker.

Ik ben zeer tevreden over de wafels en kom zeker tijdens een dagje shoppen terug.

Ben jij hier al eens langs geweest?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

8 gedachten over “Fantastic Wheels | Mechelen | Hotspot

  1. Het ziet er lekker uit, maar ik eet gedn tarwe dus ook geen wafels. Ik was in Antwerpen, gister nog en daar ruik je ook die heerlijke kraampjes met verse wafels! Mijn dochtertje lust ze wel;)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s