Deze producten heb ik in mei opgebruikt

Net zoals de voorbije maanden gebruikte ik enkele beautyproducten op. Ben je benieuwd welke beautyproducten dit zijn? Lees dan zeker even verder.

 • 3-in-1 Verfrissende reinigingsdoekjes voor Ogen, gezicht en lippen van Nivea

Deze reinigingsdoekjes van Nivea behoren tot één van mijn favorieten. Ze reinigen het gezicht zeer goed en hebben een zeer neutrale geur. Je kan deze reinigingsdoekjes vinden op bol.com.

3-in-1 Verfrissende reinigingsdoekjes voor Ogen, gezicht en lippen van Nivea

 • Make-up remover pads van Delhaize

Deze maand maakte ik ook deze make-up remover pads van Delhaize op. In de verpakking zijn 50 grote pads aanwezig die van zeer hoge kwaliteit zijn. De watjes lossen niet van elkaar, zijn van 100% katoen en zijn handig in gebruik ondanks hun grootte. Ik had er ook steeds niet veel van nodig om mijn gezicht mee te reinigen. Je kan ze hier op de site van Delhaize vinden voor €1,19.

Make-up remover pads van Delhaize

 • Long Care & Repair Shampoo & Conditioners van Nivea

Deze maand maakte ik twee conditioners en een shampoo van Nivea op. Deze zijn van de lijn Long Care & Repair. Ik heb bij deze shampoo en conditioner werkelijk het gevoel dat het mijn haar verzorgt. Je kan een 6-pack van deze shampoo voor €10,77 vinden op bol.com. Ook kan je een 6-pack van deze conditioner voor €10,77 vinden op bol.com.

Deze producten heb ik in april opgebruikt

 • Candy Moutain Yule Log Bubble Bar van Lush

Met Kerst kreeg ik een cadeaupakket van Lush van mijn vriend. Hierin zat een Bubble Bar van Lush in de vorm van een roze berg. Deze Bubble Bar had een lekkere zoet geur. Ik gebruikte deze Candy Moutain Yule Log Bubble Bar in twee keer (je kan ze makkelijk breken waardoor je er langer van kan genieten). Ik ben zeker wel fan van deze Bubble bar. Jammer genoeg was deze Candy Moutain Yule Log Bubble Bar een limited edition van Kerst.

Candy Moutain Yule Log Bubble Bar van Lush

 • Enkele maskertjes

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

 1. Zelfverwarmend 1 minute masker van Bioré: Je kan het masker voor €7,39 vinden hier op bol.com. De review lees je hier.
 2. Hello Voedend gezichtmasker van Nivea: Je kan het masker voor €3,69 vinden op de site van Kruidvat. De review lees je hier.
 3. Foverer young sheetmasker van Hema: Je kan het masker voor €2,25 vinden in de winkels van Hema. De review lees je hier.
 4. Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Regulerend tissue masker van Garnier: Je kan het masker voor €2,99 vinden op de site van Kruidvat. De review lees je hier.
 5. Skin Active Zuiverend Matcha + Kaolin masker van Garnier: Je kan het masker voor €2,49 vinden op de site van Di. De review lees je hier.
 6. Zuiverend Peel-off masker van Nivea: Je kan het masker voor €3,19 vinden op de site van Kruidvat. De review lees je hier.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Deze producten heb ik in mei opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s