Skin Active Zuiverend Matcha + Kaolin mask van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Skin Active Zuiverend Matcha + Kaolin mask van Garnier.

Het Skin Active Zuiverend Matcha + Kaolin mask van Garnier is een verfrissend kleimasker bestemd voor een gemengde tot vette huid. Het masker reinigt het gezicht. Zo zou het masker overtollig talg, make-upresten en pollutie weghalen. Ik kocht het masker in een winkel van Kruidvat voor €2,49. Je kan het masker ook voor €2,49 vinden op de site van Di.

Hoe te gebruiken?

Je brengt een royale laag aan op een gereinigd en droog gezicht. Vermijd hierbij de oog- en lipcontouren. Je laat het masker 10 minuten intrekken en spoelt vervolgens af.

Werkt het masker?

Het Skin Active Zuiverend Matcha + Kaolin mask van Garnier is een vrij lopend masker voor aan kleimasker te zijn. Hierdoor is het makkelijk om het masker over het hele gezicht rijkelijk te verdelen.

Het masker heeft de frisse geur van matcha, wat op groene thee lijkt. Persoonlijk vind ik dit een lekkere geur voor een masker.

Het masker droogt geleidelijk aan op zoals bij vele kleimaskers en voelt heel fris aan op de huid. Het fris aanvoelen van het masker vind ik perfect voor in de zomer.

Ik heb zeker het gevoel dat mijn huid goed gereinigd is en dat het overtollig talg weg is. Of het effectief je make up ook verwijdert weet ik niet.

Net zoals veel kleimaskers is het afspoelen van het masker wat lastiger. Het masker van mijn gezicht halen, deed ik met een washandje. Onder de douche laten afspoelen zou eventueel ook een optie kunnen zijn.

Over het algemeen ben ik tevreden over het masker. Het masker voelt fris aan, reinigt het gezicht en verwijdert talg. Daarnaast is het makkelijk aan te brengen. Het verwijderen van het masker is het ‘lastigste’ maar dat gebeurt vaker bij kleimaskers.

Je kan het masker ook voor €2,49 vinden op de site van Di.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Skin Active Zuiverend Matcha + Kaolin mask van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s