Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Regulerend Tissue Mask van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Regulerend Tissue Mask van Garnier.

Het Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Regulerend Tissue Mask van Garnier is een hydraterend tissue masker dat er voor zorgt dat je huid gereguleerd en gezuiverd is. Hierbij zou de T-zone mat worden. Daarnaast zou het ook de poriën verkleinen en je huidkwaliteit zichtbaar verbeteren. Het is een tissue mask, oftewel een sheet mask. Het is dus een doekje dat je voor één keer aanbrengt. Het tissue masker is doordrenkt met een regulerende formule verrijkt met groene thee, hyaluronzuur en hydraterend serum. Het gezichtsmasker is geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor een gevoelige huid. Ik kocht het gezichtsmasker voor €2,99 bij Kruidvat. Het Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask is ook te verkrijgen op de site van Kruidvat voor €2,99.

Hoe te gebruiken?

Je vouwt het Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask open en brengt het aan op een proper gezicht. Je sluit het gezichtsmasker aan op je gezichtsomtrek en je laat het 15 minuten inwerken. Na 15 minuten verwijder je het masker en masseer je het serum verder in. Je verwijdert het overtollig serum met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Net als alle Skin Active maskers van Garnier, paste het masker goed op mijn gezicht en zit er een beetje overtollig serum in het masker. Het masker heeft een neutrale geur. Het ruikt niet heel expliciet naar groene thee.

Daarnaast is ook Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Regulerend Tissue Mask een heel verfrissend masker.

Ik heb het gevoel dat mijn huid zeer gehydrateerd is. Daarnaast zijn mijn mee-eters en poriën naar mijn gevoel minder zichtbaar. Ook mijn T-zone (voorhoofd, neus en kin) glimmen niet zo hard meer als voordien. Het masker doet dus werkelijk blijken dat mijn huidkwaliteit beter is.

Ik ben dus zeer tevreden over dit masker. Het is een masker dat zeer goed bij mijn huidtype past omdat ik vaak last heb van goed zichtbare poriën en een glimmende T-zone.

Het Skin Active Hydra Bomb Hydraterend & Regulerend Tissue Mask is ook te verkrijgen in de winkels en op de site van Kruidvat voor €2,99.

Testte jij dit masker al eens uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Regulerend Tissue Mask van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s