Oh, Sweetie lipgloss van Mac | Review

Onlangs kreeg ik een lipgloss van Mac gratis cadeau bij een aantal producten die ik kocht bij Estee Lauder. Ben je benieuwd over welke lipgloss dit gaat? Lees dan zeker even mee.

De lipgloss die ik cadeau kreeg, is de lipgloss Purple Panna Cotta uit de limited edition lijn Oh, Sweetie van Mac Cosmetics. De lijn Oh, Sweetie is ontworpen samen met Caro Daur. De lipgloss heeft een waarde van €14,50. Helaas is deze lipgloss uitverkocht op de site van Mac Cosmetics, maar je kan hem nog in andere kleuren vinden op de site van Douglas. Met een beetje geluk vind je deze lipgloss ook nog terug in de winkels van Douglas of ICI Paris XL.

Kleuren

Purple Panna Cotta is, zoals de naam het weergeeft, een paarse lipgloss. Ook bestaat er een nudekleur, een donker roze, een licht roze, een licht groene en licht blauwe variant van die nog verkrijgbaar zijn op de site van Douglas. De lipgloss heeft een glanzende finish.

Vormgeving lipgloss

De Purple Panna Cotta uit de lijn Oh, Sweetie is verpakt in een typisch (plexi)glazen flesje van Mac Cosmetics. Het flesje heeft een witte dop. Zowel de dop als het flesje zelf is versierd met kleurige snoepjes. De lipgloss heeft een standaard applicator. Deze applicator heeft niet te lange of korte haartjes en is zacht.

Oh, Sweetie lipgloss van Mac

Wat vind ik van deze lipgloss?

De vormgeving van deze Purple Panna Cotta lipgloss vind ik heel speels. Qua vormgeving zou dit eerder een lipgloss dat gekocht wordt door een iets jongere meid.

De lipgloss is vrij romig en luchtig, wat ik fijn vind. Dit ben ik ook gewoon van de lippenstiften van Mac. Dat is dus zeker positief.

De lipgloss heeft ook een vrij zoete geur. Deze geur is zeker niet chemisch en dus ook heel aangenaam. Het ruikt een beetje naar snoepjes, maar niet overdreven.

De Purple Panna Cotta lipgloss heeft een heel mooie kleur. Het is zeker een kleur dat ik wel zou dragen. De glanzende finish is dan weer niet mijn ding, maar dat is zeer persoonlijk. Ik draag liever matte lipsticks. In combinatie met een matte lippenstift zou dit misschien wel een mooi effect kunnen hebben.

Over het algemeen ben ik tevreden over deze lippenstift, hoewel ik er niet heel vaak zou naar grijpen vanwege de speelse vormgeving en de glanzende finish.

Je kan deze lipgloss van Mac Cosmetics uit de limited edition lijn Oh, Sweetie nog in andere kleuren vinden op de site van Douglas.

Testte jij deze lipgloss al eens uit? Heb jij deze lipgloss in je collectie?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Oh, Sweetie lipgloss van Mac | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s