Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Kalmerend Tissue Mask van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Omdat mijn huid onrustig is, testte ik deze week het Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Kalmerend Tissue Mask van Garnier uit.

Het Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Kalmerend Tissue Mask van Garnier is een hydraterend en kalmerend tissue masker. Het is een tissue mask, oftewel een sheet mask. Het is dus een doekje dat je voor één keer aanbrengt. Het tissue is doordrenkt met een kalmerende formule verrijkt met kamille, hyaluronzuur en een hydraterend serum. Het gezichtsmasker is geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor een gevoelige huid. Ik kocht het gezichtsmasker voor €2,99 bij Kruidvat. Het Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask is ook te verkrijgen op de site van Kruidvat voor €2,99.

Hoe te gebruiken?

Je vouwt het Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask open en brengt het aan op een proper gezicht. Je sluit het gezichtsmasker aan op je gezichtsomtrek en je laat het 15 minuten inwerken. Na 15 minuten verwijder je het masker en masseer je het serum verder in. Je verwijdert het overtollig serum met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Het Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask heeft ongeveer dezelfde grootte als het Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask van Garnier, de zwarte variant met houtskool. Het masker paste bijna perfect op mijn gezicht en was zeker niet veel te groot, net zoals het zwarte houtskoolmasker. Het uitvouwen van dit masker was iets makkelijker omdat er nog een extra tissue tussen lag (dit extra tissue gebruik je natuurlijk niet). De tissue was net zoals het andere masker goed doordrenkt met serum. Er bleef wel wat serum achter in de verpakking, maar dat was niet enorm veel. Net zoals bij het houtskoolmasker van Garnier dat ik al testte, droop het serum niet van mijn gezicht. Het masker bleef ook goed op mijn gezicht zitten.

Het tissue masker is een zeer verfrissend en koel masker. Het is zeker een fijn masker om op je gezicht te hebben, vooral tijdens warme dagen. Een perfect gezichtsmasker voor in de zomer. Nadien voelde mijn huid ook gehydrateerd en fris aan. Onzuiverheden en puistjes verdwijnen of verkleinen jammer genoeg niet.

Ik ben zeker tevreden over dit masker en zou het nog eens gebruiken op warme zomerdagen als verfrissend masker.

Je kan het Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask van Garnier terug vinden in de winkels en op de site van Kruidvat voor €2,99.

Testte jij al eens een masker van Garnier uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Skin Active Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Kalmerend Tissue Mask van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s