Face spa bamboo sheet mask met argan olie van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik afgelopen week op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. De komende weken test ik enkele maskertjes uit en deel ik deze graag via enkele reviews. Lees zeker verder om te weten te komen welk masker ik deze week gebruikte en wat ik er van vond.

Deze week testte ik het Face spa bamboo sheet mask met argan olie van Hema. Je kan het in de winkel vinden voor €2,25. Op de site van Hema kan je het maskertje aankopen voor €2.

Face spa bamboo sheet mask met argan olie van Hema

Het Face spa bamboo sheet mask is verrijkt met argan olie en zou de huid voeden en verzorgen. Het masker zou een vermoeide huid een oppepper geven; de huid zou zacht, vitaal en verzorgd moeten aanvoelen na het gebruik van het masker.

Dit gezichtsmasker op basis van argan olie is een sheet mask, en dus een velletje gedrenkt in een serum dat je op je gezicht moet leggen/aanbrengen. Het gezichtsmasker moet op een gereinigd gezicht aangebracht worden. Het masker zou 10 minuten moeten inwerken. Nadien masseer je het serum in en kan je je huid afspoelen (geen verplichting).

Werkt het masker?

Ik bracht het masker aan op een gereinigde huid maar liet het ongeveer 15 minuten op mijn huid. Daarna masseerde ik het serum met het maskertje in en spoelde ik mijn huid af.  Het maskertje had een zoete bamboe-achtige geur. Het serum van het masker druipt niet van het masker af wanneer je het op hebt.

Face spa bamboo sheet mask met argan olie van Hema

Ik had het gevoel dat het masker iets te groot was voor mijn gezicht, ook al heb ik geen klein gezicht. Goed voor mensen met een groot gezicht, maar voor mensen met een klein gezicht zal het aanbrengen en aanhouden lastiger zijn.

Wanneer ik het masker op mijn gezicht heb liggen, voel ik wel dat er iets gebeurt met mijn gezicht, maar het zijn geen hevige tintelingen of veel warmte. Allergische reacties kreeg ik niet van het masker.

Na het gebruik van het gezichtsmasker voelt mijn huid effectief zacht aan. Voor zover ik het aan kan voelen, voelt mijn huid wel verzorgd en vitaal aan. Ik had wel wat enkele mee-eters. Deze zijn natuurlijk niet weg, omdat het masker er niet specifiek voor bestemd is.

Ben ik tevreden?

Ik ben zeker tevreden over het masker. Ik heb het gevoel dat het masker doet wat men aangeeft dat het masker zou moeten doen. Voor zij die ‘gewoon’ een zachte en verzorgde huid willen, is dit masker perfect.

Je kan het masker bij Hema vinden voor €2,25. Op de site van Hema kan je het maskertje aankopen voor €2.

Heb jij dit masker al eens getest? Gebruik jij vaak maskers van Hema? Welke maskers moet ik zeker nog testen?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

3 gedachten over “Face spa bamboo sheet mask met argan olie van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s