Deze producten heb ik in februari opgebruikt

Net zoals de voorbije maanden gebruikte ik enkele verzorgingsproducten op. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand opgebruikte? Lees zeker even mee.

  • Banana Truly Nourishing Shampoo van The Body Shop

Deze maand gebruikte ik een shampoo uit de bananenlijn van The Body Shop op. Vorige maand gebruikte ik de conditioner die bij deze shampoo hoorde op. In december gebruikte ik de shampoo en conditioner uit de aardbeilijn van The Body Shop op. Vorige maand zei ik dat ik meer fan ben van de aardbeilijn, en daar sta ik nog steeds achter. Ik vind de shampoo en conditioner van de aardbeilijn net iets effectiever voor mijn haar, al vind ik de shampoo en conditioner uit de bananenlijn niet slecht. Je kan deze shampoo op de site van The Body Shop vinden.

Foto 26-11-18 14 28 37

  • Mythische Olijven Conditioner van de lijn Ultra Doux van Garnier

Deze maand gebruikte ik de Mythische Olijven Conditioner van de lijn Ultra Doux van Garnier. Ik gebruikte deze conditioner tijdens december al eens op. Ik vind dit nog steeds een goede conditioner die men haar goed ontwart, maar ik vind wel dat deze conditioner snel op is. Je kan de conditioner voor €3,49 vinden bij Kruidvat.

foto 4-01-19 10 05 08

  • Face spa bamboo sheet mask met argan olie van Hema

Ik gebruikte deze maand ook het face spa bamboo sheet mask met argan olie van Hema op. Hiervoor schreef ik een review. Deze review kan je hier vinden. Ik kocht het maskertje in een Hema-winkel voor €2,25 maar je kan het ook op de site van Hema vinden voor €2 vinden.

Face spa bamboo sheet mask met argan olie van Hema

  • Foot peeling pack van Kocostar

Een hele lange tijd terug kocht ik dit voetenmaskertje van Kocostar voor €9,99 bij H&M. Momenteel is het niet meer te vinden bij H&M, maar je kan het wel nog op Amazon vinden. Aankomende woensdag kan je in een review lezen wat ik van dit voetenmasker vond.Foot peeling pack van Kocostar

Welke producten hebben jullie deze maand opgebruikt?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

4 gedachten over “Deze producten heb ik in februari opgebruikt

    1. Ik ben meer fan van de aarbeienlijn, vanwege de geur maar ook omdat deze beter past bij mijn haar. Maar ook de shampoo en conditioner uit de bananenlijn zijn zeker niet mis. Het heeft ook een goed effect op mijn haar.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s