Deze producten heb ik in december opgebruikt

Tijdens de maand december heb ik enkele verzorgingsproducten opgebruikt. Zo gebruikte ik enkele producten op die echt een favoriet zijn, maar was er ook een product waarvan ik minder fan ben. Ben je benieuwd welke producten dit zijn? Lees dan zeker even mee.

  • Strawberry Clearly Glossing Shampoo & Conditioner van The Body Shop

Eind november op Black Friday kocht ik enkele producten van The Body Shop, waaronder deze shampoo en conditioner van de Strawberry Clearly Glossing lijn. De shampoo en conditioner verzorgen mijn haar goed en geven het een mooie glans. Ook zorgt de conditioner er voor dat mijn haar maar weinig knopen bevat na het douchen. Ik kocht deze shampoo en conditioner voor €4,20 per product. Deze prijs vind ik het wel waard.

foto 4-01-19 10 04 24

  • Shower cream met shea butter en vitamine E van Hema

Een tijdje geleden kocht ik bij Hema een douchegel van de nieuwe lijn Shea butter & vitamine E. Deze wou ik zeker eens uittesten. Qua verzorging in het algemeen is het een vrij goede douchegel. Toch was ik niet zo’n fan van de geur. Het was een fruitige maar ook zure geur. Ook het ik het gevoel dat ik door de zeep zelf sneller een bepaald geurtje kreeg dat ik niet fijn vond. Misschien ligt het aan mijn lichaam maar ik ben geen fan. Deze shower cream vind je bij Hema voor €5.

foto 4-01-19 10 04 55

  • Mythische Olijven Conditioner van de lijn Ultra Doux van Garnier

In het begin van de maand gebruikte ik een conditioner van de lijn Ultra Doux van Garnier op. Deze was met de geur Mythische Olijven. De conditioner is bestemd voor zeer droog en kwetsbaar haar. Het verzorgde zeker en vast mijn haar. De conditioner ontwart mijn haar goed. Je kan de conditioner voor €3,49 vinden bij Kruidvat.

foto 4-01-19 10 05 08

  • Live Irrésistible Blossom Crush van Givenchy

Ook maakte ik mijn favoriete parfum op. In het voorjaar van 2018 kocht ik de Live Irrésistible parfum van Givenchy. Van deze parfum heb je de standaard parfum maar ook de Blossom Crush. Ik koos toen voor de Blossom Crush. Het is een vrij zoete maar ook bloemige geur. Ik maakte een flesje van 30 ml op. Ik ben zo’n fan dat ik weer een flesje kocht. Je kan hem op bol.com vinden voor ongeveer €55.

foto 4-01-19 10 05 33

  • Cheery Christmas Bath Bomb van Lush

Ook maakte ik een badbom van Lush op. Deze badbom was er een van de kersteditie. Het was roze bath bomb met een witte sneeuwvlok in en woog 100g. De bath bomb had een citrusgeur. Ik kreeg deze voor kerst in een kerstpakje van Lush zelf. Momenteel is deze bath bomb niet meer te vinden op de site. Ook kan ik er geen foto van tonen omdat ik was vergeten een foto te nemen!

Welke producten gebruikte jij in december op?

Veel liefs,

Amelie

Beauty & parfum

Advertentie

4 gedachten over “Deze producten heb ik in december opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s