Deze YouTubers blijf ik in 2019 volgen

YouTubers, je kan ze niet meer wegdenken. Het zijn mensen die dagelijks of wekelijks video’s uploaden op hun eigen YouTubekanaal waarbij ze dingen vertellen over hun leven, hun hobby tonen, noem maar op. Ook ik bekijk de video’s van enkele YouTubers. Vaak zijn het Nederlanders, want zij staan al een stapje voor op wij Belgen. Maar ook Belgische YouTubers krijgen meer bekijks. In dit blogbericht vertel ik welke Belgische YouTubers ik zeker blijf volgen het komend jaar.

Ellen is my name is het YouTubekanaal van Ellen. Zij maakt filmpje over alle dingen die meisjes leuk vinden. Zo kan je op haar kanaal vlogs, shoplogs, reviews van make up en nog veel meer vinden. Dit doet ze voor zo’n 3350 abonnees. Daarnaast blogt ze ook op haar gelijknamige blog Ellen is my name.

Samen met hun pasgeboren zoontje Noah en hun twee hondjes, vormen Nick en Céline een gezellig gezinnetje. NICE is een samenstelling van de eerste twee letters van hun namen. Ze delen hun hele leven via vlogs en zijn gewoon superspontaan. Dit vloggen doen ze ondertussen al voor meer dan 22.000 abonnees.

Met zo’n 40 abonnees is ze momenteel nog de kleinste YouTuber en diegene die nog het hardste moet groeien in het vak, maar ik vind het wel tof om haar video’s te bekijken! Anke is een spontaan meisje die haar weg nog aan het zoeken is op YouTube. Toch maakt ze toffe vlogs.

Welke YouTubers volg jij?

Veel liefs,

Amelie

4 gedachten over “Deze YouTubers blijf ik in 2019 volgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s