De 3 meest gelezen blogberichten van 2018

Afgelopen jaar heb ik goed geblogd. In 2018 zijn er verschillende blogposts op Writings by Amelie gepubliceerd. Met veel motivatie, veel inspiratie maar ook veel hulp van gastbloggers en mensen die een interview wouden afleggen schreef en publiceerde ik gemiddeld 2 blogberichten per week. Dat is goed voor ongeveer 104 blogberichten dit jaar. Maar wat zijn nu de meest gelezen blogberichten die dit jaar op mijn blog verschenen? Dit lees je in dit blogbericht.

1. Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt extract van Action | Review

In februari ging ik langs bij de Action en kocht ik enkele maskers. Daar kocht ik het houtskool en zeezouten masker en ik testte het uit. Jullie zijn zeer benieuwd naar dingen die uit de Action komen. Dat merkte ik aan andere blogs over de Action. Maar naar dit blogbericht werd er echt gezocht!

2. Waarom ik meer ben beginnen lezen | Storytime

In januari vertelde ik waarom ik meer ben beginnen lezen. Sindsdien zijn er ook verschillende blogberichten over boeken verschenen. Waarom dit blogbericht zoveel bekijks heeft, weet ik niet.

3. Waarom ik niet verantwoordelijk ben voor kinderarbeid | Storytime

Dit blogbericht werd ook goed gelezen, maar hier weet ik wel waarom het zoveel gelezen werd. Het is een titel die nogal wat ophef maakt en zelf een beetje een clickbait kan zijn. Ik snap volledig wat het de andere kant van het verhaal is, maar ik kan niet in mijn eentje het verschil maken. Daarom ben ik niet alleen verantwoordelijk voor kinderarbeid en dat leg ik uit in dit blogbericht.

Dit waren de meest gelezen blogposts dit jaar op mijn blog.

Welk blogbericht las jij zeker op mijn blog?

Veel liefs,

Amelie

Oud & Nieuws 2018

Advertentie

2 gedachten over “De 3 meest gelezen blogberichten van 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s