Heb ik mijn doelen van 2018 behaald?

Begin dit jaar schreef ik een blogbericht met mijn voornemens voor 2018. Maar behaalde ik deze voornemens? Dit lees je in dit blogbericht.

Het eerste voornemen dat ik opgesteld had aan het begin van het jaar was afvallen. Ik wou aan het begin van het jaar 20 kilo zijn afgevallen en aan mijn conditie hebben gewerkt. Als ik eerlijk mag zijn; 20 kilo ben ik zeker niet afgevallen. Nog niet eens 5 kilo. Maar ik ben wel tevreden over het feit dat ik niets ben bijgekomen. Daarnaast heb ik niet echt heel hard aan mijn conditie gewerkt maar ook daarbij heb ik niet het gevoel dat ik achteruit ben gegaan. Ik ben maar zelden gaan lopen maar ik merk wel dat ik fitter ben door naar mijn werk te wandelen.

Mijn tweede en ook laatste voornemen van dit jaar was sparen en op mijn budget letten. Dat heb ik in zekere zin heel goed gedaan. Ik zet steeds een groot deel van mijn loon op mijn spaarrekening en dat ga ik ook blijven doen. Ik nam me ook voor om gebruik te maken van een spaarpotje om aan het einde van iets tof te doen met al mijn los en rondslingerend geld. Dit heb ik niet gedaan maar ik heb het gevoel dat ik ook meer mijn geld beheer omdat ik weinig contant geld heb. Hierdoor laat ik niet veel geld rondslingeren.

Heb ik mijn doelen dit jaar behaald? Zeker niet volledig dus er is nog werk aan de winkel!

Heb jij je doelen van dit jaar bereikt?

Veel liefs,

Amelie

Oud & Nieuws 2018 Oud & Nieuws 2018

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s