Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt extract van Action | Review

Onlangs kocht ik bij Action enkele Facial Sheet Masks bij Action. Zo kocht ik twee maskers met Charcoal & Sea Salt extract (extract van houtskool en zeezout), één masker met wild rose extract & stabilized vitamine C (extract van wilde rozen en gestabiliseerd vitamine C) en één masker met pomegranate extract & hyaluronic acid (granaatappelextract en hyaluronzuur). 

Samen met mijn vriend testte ik het masker op basis van houtskool en zeezout al eens uit. Het masker zou ideaal zijn voor verstopte poriën en een vettige huid. Ik heb voornamelijk last van mee-eters of verstopte poriën.

Het maskertjes is een zwart doekje dat je mooi op je gezicht kan aanbrengen. De zwarte kleur zou afkomstig moeten zijn van de houtskool, of het zou je dat gevoel moeten geven. Het is voor mij de eerste keer dat ik een masker in de vorm van een doekje of een sheet gebruik.

Mijn mening

Het effect van het maskertje is misschien niet helemaal wat ik verwacht had. Het masker liet mijn huid harder uitdrogen dan ik had verwacht. Daarnaast had ik verwacht dat de mee-eters beter verwijdert gingen worden. Voor mensen met een vette huid kan ik dit zeker en vast aanraden. Voor mensen met mee-eters raad ik het minder aan. Het masker heeft 89 cent gekost, dus het is zeker de moeite waard om het eens uit te testen op je eigen huid!

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

37 gedachten over “Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt extract van Action | Review

  1. De sheet maskertjes zie ik steeds vaker, maar heeft bij mij persoonlijk niet de voorkeur. Ik heb liever een maskertje die je zelf handmatig moet aanbrengen op je gezicht en dan er weer af wast met lauw(warm) water. Maar niet een duur maskertje, dus om uit te testen wel de moeite waard natuurlijk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s