Een commercieel gebeuren of een romantische dag | Valentijnsinterview

Het is weer aangebroken. 14 februari. Valentijnsdag. Sinds de jaren 80-90 van de vorige eeuw vieren vele koppels deze dag. Voor velen is het één van de meest romantische dagen op een jaar. Voor anderen is het een commercieel gebeuren. Ik vroeg eens aan Linda (schrijfster van de lifeblog Imperfectief), en Debbie (schrijfster van de blog Fit Fun Run) wat zij van deze dag vinden.

Vier je Valentijn?
Linda: Ik vind het commercieel, maar stiekem toch leuk. Mijn partner en ik vieren het niet uitgebreid, maar een klein kaartje of een ander leuk gebaar vind ik altijd wel leuk om te geven of te krijgen. We gaan niet speciaal uit eten ervoor of iets dergelijks. Toen ik wat jonger was deed ik er meer aan.
Debbie: Ja, maar alleen omdat het een goede reden is om weer uit eten te gaan ;).

Geloof je in ware liefde?
Linda: Ja, zeker weten! Met mijn huidige partner was ’t liefde op ’t eerste gezicht, we zijn vreselijk verschillend en daarom passen we juist erg goed bij elkaar.
Debbie: Ja en nee. Ik geloof dat je ontzettend veel van iemand kan houden, maar er kan veel veranderen in een leven. Ook geloof ik wel dat er meerdere mensen op de wereld zijn bij wie je deze gevoelens kunt hebben. Ik ben moeder van een zoon van 10 en ik kan je verzekeren dat moeder-kind liefde pas echt ware liefde is.

Micha
Debbie en haar zoontje

Wat is het meest romantische dat iemand voor jou deed? Wat was het meest romantische moment in je leven?
Linda: Afgelopen kerst kreeg ik van mijn man, nadat alle cadeautjes waren uitgepakt, plotseling een verrassing die hij geheim had weten te houden (voor hem heeeel lastig). Een prachtige witgouden ring met diamantjes, en een nog mooiere begeleidende speech.
Debbie: Er voor mij zijn langs de kant en bij de finish toen ik de Rotterdam Marathon liep. Ik heb niet echt veel romantische momenten meegemaakt helaas ;). Eén keer lag er een briefje thuis, kleed je mooi aan, ik haal je op om 18u (maar dat was omdat ik gezegd had dat ik dat ooit wel is zou willen meemaken n.a.v. een plaatje op Facebook, haha, ik wist natuurlijk gelijk dat we uit eten gingen, maar wel heel lief!).

Liever onverwacht een attentie krijgen of liever een attentie krijgen op Valentijn?Wat is het mooiste/meest romantische (Valentijns)cadeau dat je ooit kreeg?
Linda: Allebei, haha! Ik vind ’t moeilijk om te kiezen. Toen ik jong was, was ik niet populair, en altijd teleurgesteld op Valentijnsdag, dus daarom is het nog altijd een beetje een ‘geladen’ dag. Maar nuchter gezien krijg ik liever onverwacht een attentie.
Debbie: In Berlijn was ik met mijn partner, rond de kerst, en zag een leuke jas hangen in de H&M. helaas niet meer in mijn maat. Toen ik een middagdutje deed is mijn partner stiekem naar een andere H&M gegaan en had daar die jas gehaald! Toen ik wakker werd stond die tas naast me!

Maakte je al eens een Valentijnsblunder meer? Zo ja, wat gebeurde er?
Linda: Heb helaas geen sappig verhaal te vertellen wat dat betreft 🙂 .
Debbie: Ja, romantisch uit eten tijdens een weekend Antwerpen met mijn ex, werd zo’n drama (restaurant was veel te druk voor de bediening) toen zijn we na heel lang wachten op alles, na een ander restaurant gaan zoeken, alles vol natuurlijk, toen zijn we bij de McDonalds beland….op Valentijn. We konden er wel om lachen.

Je kan de dames volgen via hun blog en hun sociale media. Zo kan je Linda en haar blog Imperfectief volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Debbie en haar blog Fit Fun Run kan je ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Wat vind ik nu van Valentijn?
Ik vind het een dag zoals een ander, maar wel de perfecte moment om aan mijn vriend nog eens duidelijk te maken dat ik hem heel graag zie. Dus bij deze, schatje: Ik zie je doodgraag en ik wil u nooit kwijt ♥.

Veel liefs,

Amelie

Valentijnsdag Valentijnsdag

Advertentie

22 gedachten over “Een commercieel gebeuren of een romantische dag | Valentijnsinterview

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s