Vivid matte liquid – Maybelline | Review

Het nieuwe jaar is nog maar pas begonnen en ik wil weer zo graag nieuwe beautyproducten uittesten.

Enkele dagen voor oudjaar gingen we inkopen doen voor oudejaarsavond in de Colruyt en daar moest ik toch ook even snuffelen tussen de beauty- en verzorgingsproducten. Ik zag dat ze in de Colruyt enkele make-upproducten van Maybelline verkochten. Ik kom niet vaak in de Colruyt dus het verwonderde me wel een beetje.

Tussen al hun make-up stond een standje met de Vivid matte liquid lippenstiften van Maybelline. Ik ben heel erg voor de matte lippenstiften. Sinds kort heb ik de liquid lippenstiften van The Body Shop en ik wou zeker ook ander liquid lippenstiften uittesten. Dit was de ideale moment om er ook eens één van Maybelline te kopen. Ik ben echt fan van nudes dus koos ik voor de kleur 50 Nude Thrill.

De applicator van deze liquid lipstick is fijn en zacht borsteltje. Er wordt voor gezorgd dat er niet te veel product op het borsteltje zit omdat de doorgang van de tube vrij smal is en veel product tegenhoudt.

De lippenstift brengt vrij dik aan en is vrij romig. De romigheid blijft wel een tijdje. Het duurt vrij lang voordat je een droog gevoel krijgt. Ik had de laatste dagen veel last van droge lippen, dus het geeft wel een goed gevoel dat mijn lippen niet meteen uitdrogen bij het dragen van een lippenstift. Daartegen heb ik wel wat schrik om te drinken en te eten. De lippenstift geeft in het begin enorm veel af op je glas.

Ik ben zeker en vast wel fan van de kleur. Het is een zeer neutrale en alledaagse kleur. Ook het borsteltje is heel aangenaam; de haartjes zijn zacht en niet lang. Ondanks dat de tube van de lippenstift veel product tegenhoudt, zit er toch wel wat product op het borsteltje. De lippenstift wordt dik en romig aangebracht, wat zijn voor- en nadelen heeft. Het duurt even voordat de lippenstift opdroogt maar het wordt gelijk aangebracht.

Deze lippenstift ga ik zeker en vast vaak dragen. Wanneer ik op voorhand weet dat ik veel ga eten of drinken, verkies ik waarschijnlijk andere lippenstiften boven deze lippenstift. Wanneer ik de tijd krijg om deze te laten opdrogen, zou ik deze lippenstift wel kiezen.

Ook ben ik zeer benieuwd naar andere producten van Maybelline.

Deze lippenstift kostte €6,99 bij Colruyt. Ook is hij voor dezelfde prijs te vinden op bol.com.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

14 gedachten over “Vivid matte liquid – Maybelline | Review

    1. Wie weet schrijf ik er wel nog een blogberichtje over! Ik denk dat iedereen zijn eigen wegje er in moet zoeken. Ik ben ook nog een beetje zoekende 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s