PS Liquid Matte The Peach Edit. van Primark | Review

Afgelopen week was ik in Amsterdam met mijn vriend en zagen we een Primark. Daar vond ik een pakje met 4 liquid lipsticks liggen voor maar 5 euro. De kleuren spraken me aan en het pakje riep naar mij ‘Koop me!’. Met andere woorden, ik kon dit pakje met lippenstiften niet laten liggen (en dat was ook het enigste dat me zo in verleiding bracht).

In dit pakje zitten vier liquid lipsticks in perzik-achtige kleuren. De ene kleur is al wat donkerder dan de andere. Er zit ook een iets meer oranje kleur in. Zeker tof om te variëren als je van perzikkleuren houdt. Ook zijn de flesjes heel klein dus super handig om ergens mee naar toe te nemen.

Ik vind de kleuren heel mooi. De kleuren verschillen in de flacon wel van de swatches. De kleur die ik draag is de linkse en de onderste kleur op de foto’s! Mijn favorieten zijn de tweede en vierde van links gezien. De lippenstiften hebben een perfecte dekking. Ik vind de textuur van de lippenstift wel minder fijn. Bij het drogen geven ze een plastic gevoel. Je krijgt er precies plastic lippen van. Daarnaast droogt de lippenstift ook zeer traag. Ook het borsteltje vind ik minder fijn. Ondanks de goede dekking brengt het borsteltje soms te veel/soms te weinig en ook oneven aan. Ook is het borsteltje veel te harig naar mijn gevoel.

De lippenstiften zijn zeker niet mijn favorieten. Ik zal er niet zo snel naar grijpen vanwege het plastic gevoel en de niet zo fijne borsteltjes. Anderzijds is 5 euro niet veel geld voor vier lippenstiften.

Veel liefs,

Amelie

20 gedachten over “PS Liquid Matte The Peach Edit. van Primark | Review

    1. Ik ben er zelf ook altijd benieuwd naar of ze goed zijn! Ook het enigste wat ik er kocht, want de kledij is niet echt mijn stijl. Ik vind toch het proberen waard om er een mening over te vormen.

      Geliked door 1 persoon

  1. Ik kom zelden bij de Primark en wist dus niet eens dat ze make-up verkopen. Het is opzich wel logisch, want ik heb er wel eens van die reinigingsdoekjes gekocht. Het gevoel dat ze bij je geven lijkt me alleen 10x niks.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s