Voedend detox-masker met blauwe agave en baking soda van Bioré | Review

Sinds kort biedt Bioré een nieuwe lijn met verzorgingsproducten aan. Deze verzorgingslijn bestaat uit producten met blauwe agave en baking soda. Omdat de producten uit deze lijn perfect zouden zijn voor een gemengde huid, leek het me tof om enkele producten hiervan te testen. In deze review test ik het voedend detox-masker met blauwe agave en baking soda. Ben je even benieuwd als mij? Lees dan zeker even verder.

Het voedend detox-masker met blauwe agave en baking soda van Bioré is een cream masker. Het masker rekent af met onzuiverheden, verwijdert vuil en vet om zo verstopte poriën te reinigen en is speciaal gemaakt voor de gemengde huid. Daarnaast zou je huid schoon, verfrist en gevoed aanvoelen. Het masker is verrijkt met baking soda, waarvan bekende is dat het diep reinigt, en met blauwe agave, waarvan bekend is dat het kalmeert en verzorgt. Je kan dit masker nu vinden in zowel de Belgische als de Nederlandse winkels van Kruidvat.

Hoe te gebruiken?

Maak je gezicht nat. Breng het masker aan. Masseer hierbij een ruime hoeveelheid gelijkmatig over je gezicht en vermijd hierbij de ogen. Laat het masker voor 5 minuten inwerken. Het masker wordt niet droog of hard. Spoel jet masker vervolgens af met warm water. Indien gewenst, kan je een washandje gebruiken.

Werkt het masker?

Het voedend detox-masker met blauwe agave en baking soda van Bioré is werkelijk een cream masker. Het masker heeft naast de crèmeachtige textuur ook een heel luchtige textuur. Het lijkt heel fel op schuim. Door deze luchtige crèmeachtige textuur is het masker makkelijk te verdelen over je gezicht. Het masker heeft net zoals de verpakking een licht blauwe kleur. Daarnaast ruikt het masker ook zeer fris.

Het masker voelt zeer fris aan wanneer ik het op mijn gezicht heb. Na enkele minuten begint het masker ook lichtjes te tintelen, alsof je te lang in de koude bent, maar we een fijn gevoel. De tintelingen zijn dus zeker niet te fel en doen voor mij deugd.

Nadien voelt mijn huid zeker schoon, verfrist en gevoed aan. Ik heb ook wel het gevoel dat het masker het vuil en vet uit mijn poriën haalt. Toch heb ik het gevoel dat het pas echt de poriën zal reinigen of leegmaken in combinatie met een poriestrip van Bioré. Ik heb niet het gevoel dat het masker mijn huid uitdroogt. Bij het zelfverwarmend masker met houtskool had ik net iets meer het gevoel dat het masker mijn huid zou uitdrogen.

Ik ben zeer tevreden over dit masker. Het lijkt goed bij mijn huidtype te passen. Ook vind ik het fijn dat het zo een luchtig en verfrissend masker is. Daarnaast zit er 110 ml in de verpakking. Hiermee kan ik dus nog even verder.

Ook in België te koop?

Vanaf 3 juni is Bioré gelanceerd in de Belgische winkels van Kruidvat. Je kan het voedend detox-masker met blauwe agave en baking soda en alle andere producten van Bioré dus sinds afgelopen week ook in België vinden. Ook kan je hun producten hier op de site van Kruidvat vinden.

Probeerde jij al eens een masker van Bioré uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit voedend detox-masker met blauwe agave en baking soda van Bioré opgestuurd door Bioré zelf in ruil voor een blogpost. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Voedend detox-masker met blauwe agave en baking soda van Bioré | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s