This is me Lippenstift & Nagellak van Essence | Review

Een tijdje geleden bracht Essence 20 nieuwe lippenstiften en 20 nieuwe nagellakjes uit. Deze 20 lippenstiften matchen elk met een nagellak en zouden voor elke huidskleur een perfecte nudetint zijn. Deze lippenstiften komen dan ook uit de lijn This is me, een perfecte beschrijving voor een lijn waarin iedereen zijn kleur zoekt. Ik was zeer benieuwd dus ik kocht een lippenstift en matchende nagellak die volgens mij perfect bij mijn huid zou kunnen passen. Ben je benieuwd wat ik van deze lippenstift en nagellak vind? Lees dan zeker even mee.

This is me Lippenstift & Nagellak van Essence

De lippenstiften in deze collectie kregen dezelfde naam als de nagellak. Zo kan je makkelijk opzoek gaan naar de juiste bijpassende kleur. Ik koos voor de kleur 01. Freaky. Zowel de lippenstift als de nagellak kregen dus de naam 01. Freaky.  Dit is één van de lichte kleuren in het assortiment. Dit zou perfect bij mijn huid kunnen passen omdat ik ook heel bleek ben.

This is me Lippenstift & Nagellak van Essence This is me Lippenstift & Nagellak van EssenceThis is me Lippenstift & Nagellak van EssenceThis is me Lippenstift & Nagellak van Essence This is me Lippenstift & Nagellak van EssenceThis is me Lippenstift & Nagellak van Essence This is me Lippenstift & Nagellak van Essence

Wat vind ik van de lippenstift en de nagellak?

Zowel de nagellak als de lippenstift brengen dekkend aan. Bij de nagellak moet je maar één laagje aanbrengen om goede dekking te hebben. Dit komt niet vaak voor bij nagellak. Ook de lippenstift geeft meteen een goede dekking. De lippenstift is qua textuur zeer romig en brengt hierdoor ook heel fijn aan. De lippenstift heeft een semi-matte dekking en dat vind ik wel fijn. Ik draag graag matte lippenstiften dus een lippenstift met veel glans zou niet bij mij passen. Deze lippenstift past zeker wel bij mij.

De kleur van de lippenstift en de kleur van de nagellak lijken in eerste instantie dezelfde maar bij het aanbrengen merkte ik toch wel een licht verschil. Zo is de lippenstiften wat meer perzikkleurig en is de nagellak wat meer roze van kleur. Dit verschil valt niet heel fel op, maar het is er zeker wel. Ik weet niet of dit bij de andere kleuren ook zo is. Toch wil ik even meedelen dat ik het knap vind dat de kleuren zo goed bij elkaar aansluiten. Ik ben wel fan van deze kleuren.

Ik ben zeer tevreden over deze lippenstift en nagellak. Zowel de lippenstift als de nagellak passen goed bij mijn huidskleur, hoewel de kleuren lichtjes verschillen. De formule van zowel de nagellak als de lippenstift kunnen me ook bekoren.

De lippenstift kostte €2,39 en kan je in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. De nagellak kostte €1,69 en kan je in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “This is me Lippenstift & Nagellak van Essence | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s