Anti-Imperfection Sheet mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik vorige week terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Anti-imperfection sheet mask van Hema, omdat het de uitstraling en de textuur van mijn huid zou verbeteren.

Het anti-imperfection sheet mask bevat hamamelis extract en collageen en zou de uitstraling en de textuur van mijn huid verbeteren. Het masker kostte €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het Anti-imperfection sheet mask uit en breng het aan op een schone huid. Na 10 minuten kan je het masker verwijderen. Masseer vervolgens het resterende serum in je huid. Afspoelen kan maar is niet nodig.

Werkt het masker?

Net als de meeste sheet maskers van Hema, past ook dit anti-imperfection masker goed op mijn gezicht. Daarnaast heeft het ook een neutrale geur.

Of het masker echt de textuur van mijn huid verbeterd heeft, weet ik niet zeker. Toch heb ik het gevoel dat het masker de uitstraling van mijn huid verbeterde. Mijn gezicht zag er veel frisser uit dan voordien. Ook heb ik het gevoel dat het masker mijn huid hydrateert. Daarnaast is het ook gewoon een fris masker. Perfect voor in de zomer dus.

Over het algemeen ben ik dus tevreden over dit masker. Ik zou het zeker nog eens gebruiken.

Het masker kostte €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Gebruikte jij als eens een sheet mask van Hema?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Anti-Imperfection Sheet mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s