The Ritual of Karma Foot Balm van Rituals | Review

Eind juni ontving ik de Sunny Side Up Goodiebox waarin enkele toffe verzorgingsproducten zaten. Eén van deze verzorgingsproducten was een Foot Balm van Rituals. Aangezien mijn voeten wat droger zijn en wat meer te verduren krijgen tijdens de zomermaanden, vind ik het wel de moeite waard om deze Foot Balm van Rituals eens uit te proberen. Ben je benieuwd wat ik van deze Foot Balm vind? Lees dan zeker even mee.

The Ritual of Karma Foot Balm van Rituals | Review

De Foot Balm van Rituals die ik in de Sunny Side Up Goodiebox kreeg, is een Foot Balm uit de lijn The Ritual of Karma. In deze voetenbalsem zou holy lotus en organic white tea te vinden zijn. Dit zegt Rituals over deze voetenbalsem:

Zorg voor je voeten, zodat je voeten voor jou kunnen zorgen. The Ritual of Karma voetbalsem is gemaakt om vermoeide voeten te verzorgen en verkoelen. Ze worden weer zacht, soepel en ultiem gevoed. De balsem met Chinese munt revitaliseert je voeten, maar ook de rest van je lichaam profiteert ervan als je je voeten aandachtig verzorgt.

Je kan deze voetenbalsem voor €10,90 (75 ml) hier op de site van Rituals vinden.

The Ritual of Karma Foot Balm van Rituals | Review

Werkt deze voetenbalsem?

De Foot balm uit de lijn The Ritual of Karma heeft in eerste instantie een zoete en bloemige geur. Wanneer je de voetenbalsem op je voeten, verandert het naar een frisse en muntige geur. Ik vind de geur heerlijk maar ik kan me ook voorstellen dat je er geen fan van bent.

De voetenbalsem voelt aan als een body lotion. De balsem loopt niet tussen je vingers door wanneer het uit de tube komt, maar is ook niet vast zodat je de balsem niet uit de tube krijgt. Het heeft dus een goede vloeibaarheid. De balsem is dus makkelijk aan te brengen op je voeten.

Ik gebruikte voetenbalsem steeds ’s avonds. De ene keer gebruikte ik het wanneer ik nog aan het bloggen was achter mijn computer, andere keren gebruikte ik het wanneer ik in bed stapte. Wanneer je de balsem gebruikt als je nog niet in bed kruipt, zorg er dan voor dat je even kan blijven zitten (bijvoorbeeld tijdens het tv kijken). Ik vind het persoonlijk makkelijker om de voetenbalsem te gebruiken als ik in bed kruip. De voetenbalsem is wel wat vettig, maar zorgt er niet voor dat je laken aan je voeten blijft plakken.

De voetenbalsem zorgt er werkelijk voor dat je voeten zachter en gevoed aanvoelen. Ik heb zelf wel eelt op mijn voeten. De eelt verdwijnt natuurlijk niet maar ook de plaatsen waar ik eelt heb voelen zachter aan. Ook verkoelt de balsem ook lichtjes mijn voeten.

Ik ben dus over het algemeen zeer tevreden over de voetenbalsem van Rituals. Daarnaast maakt het me ook benieuwd naar de andere producten uit de lijn The Ritual of Karma.

Je kan deze voetenbalsem voor €10,90 (75 ml) hier op de site van Rituals vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “The Ritual of Karma Foot Balm van Rituals | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s