Aloë Vera gel van Kueshi | Review

Eind juni ontving ik de Sunny Side Up Goodiebox. In deze Goodiebox zat een Aloë Vera Gel van Kueshi met 99% Aloë Vera. Omdat Aloë Vera een positief effect heeft op je huid en vooral in de zomer, ben ik zeer benieuwd naar dit product. Ben je ook benieuwd wat ik er van vind? Lees dan zeker even mee.

De Aloë Vera Gel van Kueshi bevat 99% Aloë Vera. Deze gel hydrateert, voedt en ontspant de huid. Vanwege de niet-irriterende formule verzacht, hydrateert en verbetert het brandwonden, zonnebrand, eczeem, beten etc. Je kan het ook gebruiken als after shave balsem. Je kan deze Aloë Vera Gel (250 ml) voor €13,96 hier op de site van Kueshi vinden.

Aloë Vera Gel van Kueshi | Review

Hoe te gebruiken?

Je brengt de gel aan op de geïrriteerd, (zon)verbande of geschoren huid en laat het intrekken.

Aloë Vera Gel van Kueshi | Review

Werkt de Aloë Vera Gel?

De laatste tijd was het heel warm en ik merkte dat ik niet altijd en op elk plekje even goed zonnecrème had gesmeerd. Ik ben dus al een paar keer verbrand geweest deze zomer. Ik gebruikte nadien de Aloë Vera Gel.

Ik gebruikte deze gel altijd net voor het slapen gaan. De gel is niet heel plakkerig. Je huid blijft er niet van kleven en je kan vrijwel meteen onder je lakens mee gaan liggen.

Naast het feit dat de gel kleurloos is, is het ook geurloos. Beiden aspecten vind ik wel positief. Liever geen geur dan een geur die ik misschien niet graag heb.

De volgende ochtend was de zonnebrand steeds bijna volledig weggetrokken. Het was nog niet 100% weg maar de zonnebrand was werkelijk grotendeels vermindert.

Ik ben zeer tevreden over deze Aloë Vera Gel. Ik ga deze gel nog veel gebruiken deze zomer.

Je kan deze Aloë Vera Gel (250 ml) voor €13,96 hier op de site van Kueshi vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Aloë Vera gel van Kueshi | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s