Matchende nagellak & lippenstift en veel maskers | Hema & Kruidvat | Shoplog

Afgelopen week ging ik langs bij Hema en Kruidvat. Daar vond ik enkele toffe beautyproducten om te reviewen op mijn blog. Het leek me ook leuk om even weer te geven wat ik er allemaal gekocht had. Ben je benieuwd wat ik kocht? Lees dan zeker even mee.

Foto 3-07-19 16 38 28

Kruidvat

 • This Is Me – Lippenstiften en Nagellak van Essence

Bij Kruidvat ik ik een lippenstift én een nagellak van Essence uit de lijn “This Is Me”. Essence ontwikkelde in deze lijn lippenstiften én nagellakjes die de perfecte nudekleur zijn voor verschillende huidskleuren. Deze lippenstiften en nagellakjes matchen dus ook qua kleur. Ik koos voor 01. Freaky, een vrij lichte kleur die wel bij mijn huidkleur kan passen. De lippenstift kostte €2,39 en kan je in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. De nagellak kostte €1,69 en kan je in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

This Is Me - Lippenstiften en Nagellak van Essence

Hema

 • Houten blad

In de blogpost over de Blush droogshampoo van Batiste en op de vorige foto over de lippenstift en nagellak van Essence zag je al een houten blad verschijnen. Door dit houten blad krijgen mijn productfoto’s wat meer dynamiek. Ik vind het een mooie toevoeging. Het houten blad kostte €4,50 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Houten blad

 • Cumcumber Peel-Off Face Mask

Tussen de maskertjes vond ik een Cumcumber Peel-Off Mask. Het is één van de maskertjes dat Hema al iets langer in het assortiment heeft, maar ik had het nog niet eerder uitgetest. Het masker kostte €2 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Cumcumber Peel-Off Face Mask

 • Stroopwafel Self-Heating Face Mask

Ook vond ik het Stroopwafel Self-Heating Mask terug in de winkel. Ook dit masker is er één dat Hema al iets langer in het assortiment heeft. Dit masker heb ik nog niet uitgetest, en ben ik toch benieuwd naar. Het masker is van een special edition dus het is sneller mogelijk dat dit masker uit het assortiment gaat. Het masker kostte €2 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Stroopwafel Self-Heating Face Mask

 • Charcoal Peel Off Mask

Het Charcoal Peel Off Mask is een masker is veel recenter toegevoegd aan het assortiment van Hema. Het hoort bij de maskers die je meerdere keren kan gebruiken en kan hersluiten. Het masker kostte €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Charcoal Peel Off Mask

 • Sherbet Cream Mask

Net als het Charcoal Peel Off Mask, is het Sherbet Cream Mask recenter toegevoegd aan het assortiment van Hema. Het hoort bij de maskers die je meerdere keren kan gebruiken en kan hersluiten. Het masker kostte €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Sherbet Cream Mask

 • Anti-Imperfection Peel Off Mask

Net als het Charcoal Peel Off Mask, is het Anti-Imperfection Peel Off Mask recenter toegevoegd aan het assortiment van Hema. Het hoort bij de maskers die je meerdere keren kan gebruiken en kan hersluiten. Het masker kostte €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Anti-Imperfection Peel Off Mask

 • Exfoliate Gel Mask

Net als het Charcoal Peel Off Mask, is het Exfoliate Gel Mask recenter toegevoegd aan het assortiment van Hema. Het hoort bij de maskers die je meerdere keren kan gebruiken en kan hersluiten. Het masker kostte €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Exfoliate Gel Mask

 • Anti-Imperfection Sheet Mask

Ook kocht ik het Anti-Imperfection Sheet Mask. Net zoals de vier vorige maskers, is dit masker een nieuwer masker binnen het assortiment van Hema. Aangezien het een sheet masker is, kan je het logischerwijs maar één keer gebruiken. Het masker kostte €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Anti-Imperfection Sheet Mask

 • Anti-Age Eye Mask

Net als het Anti-Imperfection Sheet Mask, is dit een nieuwer masker binnen het assortiment van Hema en kan je het masker maar één keer gebruiken. Dit is een masker voor onder de ogen, dus tegen de wallen. Het masker kostte €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Anti-Age Eye Mask

 • #nofilter Nose Pore Strips

Net als het Anti-Imperfection Sheet Mask, is dit een nieuwer product binnen het assortiment van Hema en kan je de strips maar één keer gebruiken. De neusstrips zouden vuil uit je poriën van je neus moeten verwijderen. Het masker kostte €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

#nofilter Nose Pore Strips

 • #nofilter Dot Patches

Net als de #nofilter Nose Pore Strips, is dit een nieuwer product binnen het assortiment van Hema en kan je de patches maar één keer gebruiken. De dot patches zouden vuil uit je poriën van je neus moeten verwijderen. Het masker kostte €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

#nofilter Dot Patches

 • Hand Spa Glove Masks

Deze handschoenenmasker zit volgens mij al langer in het assortiment van Hema. Het handschoenenmasker zorgt voor zachte en gehydrateerde handen. Je kan de handschoenen maar één keer gebruiken. Het masker kostte €3,50 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hand Spa Glove Masks

 • Selfie Mask Set

Deze Selfie Mask Set is een setje van drie maskers waaronder een K-Beauty Panda Sheet Mask, een K-Beauty Roze Peel Off Mask en een K-Beauty Tijger Sheet mask. Tof om eens uit te proberen. Deze set van drie maskers kostte €8,50 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Selfie Mask Set

Al deze producten samen (zowel van Hema als van Kruidvat) kostte in totaal €44,58. De beautyproducten zal je zeker nog zien voorbijkomen in een review op mijn blog. Het houten blad zal je zeker en vast nog zien voorbijkomen in flatlays en productfoto’s hier op mijn blog of op mijn Instagrampagina.

Matchende nagellak & lippenstift en veel maskers| Hema & Kruidvat | Shoplog

Kocht jij al eens één of meerder van deze producten? Welke producten hiervan kan je zeker aan- of afraden?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site Hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Matchende nagellak & lippenstift en veel maskers | Hema & Kruidvat | Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s