Blush Droogshampoo van Batiste | Review

Vorige maand ontving ik de On the Go Goodiebox waarin enkele toffe verzorgingsproducten zaten. Eén van deze verzorgingsproducten was een mini droogshampoo van Batiste. Normaal gezien was ik dagelijks mijn haar, maar hier wil ik liever van afstappen omdat het niet goed is voor mijn haar. Daarom lijkt het me tof om eens een droogshampoo uit te testen. Ben je benieuwd naar wat ik van deze droogshampoo vind? Lees dan zeker even mee.

De droogshampoo van Batiste die ik ontving in de On the Go Goodiebox is een mini versie van 50 ml. Het is de Blush droogshampoo en zou een bloemige geur moeten hebben. Deze droogshampoo zou de perfecte oplossing zijn voor tussen wasbeurten door. Het zou een snelle spray zijn die het haar verfrist en ontvet en daarnaast ook volume en textuur zou geven. Je haar zou er dus heerlijk schoon en fris van moeten aanvoelen. Je kan deze droogshampoo van 50 ml voor €2,19 hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan ook de 200 ml versie voor €11,66 hier op bol.com vinden.

Blush Droogshampoo van Batiste | Review

Hoe te gebruiken?

Goed schudden voor gebruik. Houd de tuit ongeveer 30 cm van het haar en spuit op de haarwortels. Masseer de shampoo met de vingertoppen in het haar. Borstel en breng het haar in model.

Blush Droogshampoo van Batiste | Review

Werkt de droogshampoo?

Het was voor mij de eerste keer dat ik een droogshampoo gebruikte. Ik kan dus niet vergelijken met andere droogshampoo’s.

Ik merkte dat je wel werkelijk de droogshampoo op een afstandje moet houden van je haar. Als je dit niet doet, zit de droogshampoo voornamelijk maar op één plek. Dit creëert ook witte plekken in je haar maar deze plekken zijn makkelijk weg te werken.

De droogshampoo heeft werkelijk een bloemige geur en daar hou ik persoonlijk wel van. Het is zeker ook geen felle geur.

De droogshampoo zorgde er voornamelijk voor dat mijn haar minder vettig leek en dat was voor mij zeker heel belangrijk aan de droogshampoo. Daarnaast zorgt de shampoo ook voor volume in het haar.

Over het algemeen ben ik tevreden over deze Blush droogshampoo van Batiste.

Je kan deze droogshampoo van 50 ml voor €2,19 hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan ook de 200 ml versie voor €11,66 hier op bol.com vinden.

Gebruik jij vaak droogshampoo?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com via mijn link. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Blush Droogshampoo van Batiste | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s