#netontdekt Firefly, revitalising juice drinks

Een paar dagen geleden ging ik lunchen in een broodjeszaak en zag ik enkele drankjes dat ik nog niet kende in de koeltoog staan. De drankjes zijn van het merk firefly en hebben allemaal een felle kleur of een leuk patroon. Eén van de flesjes trok meteen mijn aandacht door de felle roze kleur en ik wou het meteen eens proeven, dus ik kocht het.

De drankjes van firefly zijn revitalising juice drinks en zouden je dus meer vitaliteit moeten geven. Firefly staat er om bekend om veel verschillende kruiden in hun drankjes te gebruiken. Firefly bestaat al sinds 2003 en gelanceerd door twee Britse heren. Het drankje in het fel roze flesje heeft de smaak Pomegranate & Elderflower en bezit de volgende vier kruiden: tijm,  kolanoot, vlierbloesem en rozemarijn. Andere smaken waaruit je nog kan kiezen zijn:

 • Superfly
 • Peach & Green tea
 • Kiwi, Lime & Mint
 • Lemon, Lime & Ginger
 • Bramley Apple & Ginger
 • Grapefruit & Passion Fruit

 

 

Het drankje dat ik koos, Pomegranate & Elderflower, smaakt echt naar die granaatappel waarnaar het deels vernoemt wordt. De zuurdere touch van de vlierbloesem zit er wel in, maar is minder aanwezig dan de granaatappel. Hierdoor is het eerder een zoet drankje dan een zuur drankje. Overweldigend zoet is het drankje ook niet. Het smaakt eerder zoals een ice tea dan een limonade. Ik proefde de tijm en de rozemarijn ook wel in het drankje maar ook deze kruiden waren niet overweldigend. Als je weet dat deze kruiden er inzitten, proef je het wel. Qua smaak is dit dus een heel lekker drankje!

Je kan het drankje vinden bij verschillende drankencentrales! Probeer het zeker ook eens uit!

Meer informatie over Firefly kan je vinden op hun site.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

16 gedachten over “#netontdekt Firefly, revitalising juice drinks

  1. Het is ook de eerste keer dat ik het ergens zag, en dan nog in een broodjeszaak in een dorpje. Ik veronderstel dat het te koop is in enkele drankencentrales! Ik vind het lekker! De andere flesjes zijn ook zeer uitnodigend, maar vreemd genoeg trekt fel roze altijd mijn aandacht! Als je het vind, zeker eens kopen. Het zou vreemd zijn als ik ineens 6 van zo’n flesjes koop, elks in een andere smaak, maar ik ga de andere ook eens uitproberen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s