Bij 500 likes op Instagram: Giveaway

Hej allen,

Ik merk dat mijn Facebookpagina en mijn Instagrampagina meer en meer bekijk krijgen. Zo haalde mijn Facebookpagina gisteren 150 likes en haalde mijn Instagrampagina vandaag 250 likes. Joepie!

Ik wil jullie allemaal enorm hard bedanken voor deze likes want voor mij is dit een enorme herkenning en eer om al deze likes te krijgen. Ook zijn al jullie reacties, zowel op Facebook, op Instagram en hier op mijn blog allemaal superlief, opbouwende feedback en toffe tips!

Als dank voor al jullie likes en toffe reacties, ben ik van plan om een giveaway te organiseren. Deze giveaway zal er komen wanneer ik 500 volgers heb op Instagram.

Graag had ik van jullie geweten wat jullie tof vinden om te krijgen bij een winactie! Laat hieronder even weten in de reacties, onder dit bericht op mijn Facebookpagina of onder deze foto op Instagram.

Veel liefs,

Amelie

PS: Vergeet niet om me te volgen op Instagram!

Advertentie

10 gedachten over “Bij 500 likes op Instagram: Giveaway

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s