Stroopwafel Self-Heating Face Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Stroopwafel Self-Heating Face Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Stroopwafel Self-Heating Face Mask van Hema is een zelfverwarmend en reinigend gezichtsmasker. Na aanbrengen geeft het gezichtsmasker een aangename warmte. Nadien voelt je huid glad en fris aan. Het Stroopwafel Self-Heating Face masker kost €2 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Was je gezicht en hals met lauwwarm water. Vervolgens droog je je gezicht niet af. Het masker wordt warm door in aanraking te komen met water. Breng het masker vervolgens gelijkmatig aan met je vingertoppen op je gezicht en hals. Laat het masker 10 à 15 minuten intrekken. Spoel het masker nadien af met lauwwarm water.

Werkt het masker?

Het Stroopwafel Self-Heating Face masker heeft een lichte bruine kleur en is heel stroperig (het Cumcumber Peel-Off Face masker van Hema was net zo stroperig). Het feit dat het masker zo hard uit de verpakking loopt, vind ik een nadeel. Hierdoor wordt je lavabo, badkamer, … wel een beetje een smosboel. Het masker heeft wel lekker de geur van stroopwafels.

Het masker is zeker zelfverwarmend en voornamelijk bij het aanbrengen en de eerst paar minuten. Er blijft niet permanent warmte afkomen, wat ook normaal is. Achteraf voelt mijn huid zeker wel gereinigd aan. Het voelt glad en ook wat fris (niet extreem verfrissend).

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker. Ik vind het enerzijds jammer dat het masker stroperig uit de verpakking komt. Toch vind ik het een goed masker omdat het werkelijk een zelfverwarmend masker is én dat met een lekker geur.

Het Stroopwafel Self-Heating Face masker kost €2 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Testte jij al eens een masker met een speciale geur uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

2 gedachten over “Stroopwafel Self-Heating Face Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s