Charcoal Peel Off Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Charcoal Peel Off Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Zoals het masker het zelf al in het Engels benoemd, is het Charcoal Peel Off Mask van Hema een masker met zwart houtskoolpoeder. Het is een masker dat opdroogt en dat je moet “afpellen”. Het Charcoal Peel Off Mask van Hema zou ontgiftend en reinigend werken. Het masker kost €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker gelijkmatig aan op je gezicht. Vermijd hierbij de lippen en de ogen. Laat het masker 5 tot 10 minuten intrekken. Trek het daarna voorzichtig los beginnend bij de buitenste randen. Test het masker voor gebruik op irritaties.

Werkt het masker?

Het masker is heel stug en stroperig. Doordat het in een iets handigere verpakking zit dan het Stroopwafel Self-Heating masker van Hema, is het makkelijker uit de verpakking te krijgen. Doordat het wat stug en stroperig is, vind ik het wel lastig aanbrengen. Toch heeft het ongeveer dezelfde stugheid en stroperigheid als andere charcoal peel off maskers. In de verpakking zit genoeg masker om het meer dan één keer te gebruiken.

Het masker heeft een neutrale geur. Het ruikt een klein beetje naar de houtskool, maar dit is geen felle geur.

Bij het opdrogen van het masker, begint het masker te trekken. Dit is normaal bij een peel off masker. Mij geeft dit een aangenaam gevoel.

Het verwijderen van het masker ging vrij vlot. Er bleven nog wat restjes hangen op mijn gezicht (op plaatsen waar er haar staat, bij mijn neus en mond, …), maar deze restjes waren makkelijk te verwijderen met een vochtig washandje.

Bij het verwijderen van het masker merkte ik ook dat er zeker wat dode huidcellen en mee-eters werden verwijdert. Het masker reinigt dus zeker. Of het masker werkelijk ontgift, weet ik niet.

Over het algemeen ben ik zeker tevreden over het masker. Het masker kost €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Gebruikte jij al eens een peel off masker met houtskool?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

6 gedachten over “Charcoal Peel Off Mask van Hema | Review

  1. Had je de dag erna geen last van een uitbraak van puistjes of irritatie? Ik heb het gisteren gekocht, maar las ondertussen erg slechte reviews over dit product en nu ben ik wat bang om het te gebruiken…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s