Nagellak van Emité Make Up | Review

Eind juli ontving ik de Wear Your Pride Goodiebox. Daarin zat een rode nagellak van Emité Make Up, een voor mij onbekend merk. Daarom was ik zeer benieuwd naar deze nagellak. Ben jij ook benieuwd naar deze nagellak? Lees dan zeker even verder.

Emité is een Zweeds cruelty free merk dat luxueuze cosmeticaproducten aanbiedt. De nagellak dat in de Goodiebox zat, is een nagellak in de kleur Cham. Dit is een rode, kerskleurige nagellak. De nagellak zou sneldrogend zijn, zou lang op nagels blijven (longlasting) en heeft een professioneel borsteltje. Deze nagellak kost €17 en kan je hier op de site van Emité Make Up terugvinden.

Nagellak van Emité Make UpNagellak van Emité Make UpNagellak van Emité Make Up

Werkt deze nagellak?

De nagellak in de kleur Cham is een mooie rode, kersachtige kleur. Toch vind ik persoonlijk een rode nagellak niet de kleur die ik dagelijks zou dragen. Toch vind ik het wel een mooie kleur. Het is een kleur dat je moet opbouwen. Je moet meerdere laagjes aanbrengen om doorschijnende stukjes op je nagels te vermijden.

Het borsteltje zelf vind ik net de breed om de nagellak op een mooie manier aan te brengen. Vaak kan ik over al mijn nagels twee à drie keer naast elkaar over gaan om de juiste breedte van mijn nagels te lakken. Bij deze nagellak liep dit wat stroef omdat het net iets te breed was naar mijn gevoel. Ook is de nagellak iets te stroperig waardoor je het niet in één vlotte beweging kan aanbrengen. De nagellak heeft toch een longlasting effect.

Persoonlijk ben ik geen fan van deze nagellak vanwege de kleur en het naar mijn gevoel lastig aanbrengen van de nagellak.

Deze nagellak kost €17 en kan je hier op de site van Emité Make Up terugvinden.

Testte jij al eens een product van Emité Make Up uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Nagellak van Emité Make Up | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s