Sherbet Cream Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Sherbet Cream Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Sherbet Crema Mask van Hema is verrijkt met gletsjerwater en jasmijnbloemwater. Het masker helpt een droge huid voorkomen en geeft je huid een glad en natuurlijk stralend resultaat. Het masker kostte €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een dikke laag aan op je huid. Vermijd het gebied rond de ogen en de lippen. Relax en laat drie minuten intrekken.

Werkt het masker?

Het Sherbet Cream Mask komt als een wit masker uit de verpakking. Bij het aanbrengen verdwijnt de kleur van het masker. Je ziet het masker amper op je gezicht, juist een glans. Het masker heeft een aangename zoete, zeepachtige geur.

Het masker is makkelijk aan te brengen. Het masker trekt in deze drie minuten heel goed in. Nadien is het wel handig om het overblijvend masker van je gezicht te wassen, maar is niet per sé nodig.

Ik krijg van dit masker werkelijk een gladde huid en laat mijn huid stralen. Mijn huid droogt er ook niet van uit. Hier ben ik zeer tevreden over.

Ik ben over dit masker zeer tevreden. Zowel het feit dat het masker het gewenste resultaat geeft als dat het makkelijk in gebruik is.

Het masker kostte €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s