Charcoal Neusstrips van Kruidvat Originals | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik de Charcoal Neusstrips van Kruidvat Originals. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

De Charcoal Neusstrips van Kruidvat Originals zouden diepreinigend zijn. De neusstrips zouden opgehoopt vuil, vet en mee-eters uit de neusporiën verwijderen. De neus zou direct gladder aanvoelen en er fris en schoon uitzoen. Na veelvuldig gebruik zouden zelfs de poriën in grootte afnemen. Je kan deze neusstrips voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig het gezicht grondig en maak de neus vochtig. Droog de handen goed en verwijder het plastic van de neusstrip. Plak de strip met de zwarte zijde op de vochtige neus. Laat de strip 10 à 15 minuten drogen. De strip voelt hard aan als deze droog is. Verwijder de strip langzaam en voorzichtig van de neus. Spoel de achtergebleven lijmrestjes van de huid af.

Werken deze neusstrips?

In de verpakking zijn 8 neusstrips aanwezig.

De neusstrips hebben een zwarte kleur. De kant die niet op de neus bevestigd moet worden, heeft een witte waas over de zwarte kleur heen. De neusstrips hebben de geur van houtskool.

De neusstrips zijn stevig bevestigd op het plastiekje. Toch is het makkelijk om de neustrips er af te halen en aan te brengen op een vochtige neus.

Bij het verwijderen laat de neusstrip heel makkelijk los. Hierdoor wordt er wel wat vuil uit de poriën verwijdert, maar heus niet veel. Ik heb reeds neusstrips getest die meer vuim uit de neus verwijderen.

Aangezien er 8 neusstrips in één verpakking zit, dit maar €2,29 kost en de neusstrips toch wel een beetje vuil verwijderen, kan ik deze neusstrips wel aanraden. Toch zijn dit niet de beste neusstrips op de markt. De verhouding prijs/kwaliteit is correct.

Je kan deze neusstrips voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Charcoal Neusstrips van Kruidvat Originals | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s