SkinActive Hydra Bomb Gladmakend Oog Tissue masker tegen kraaienpootjes van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het SkinActive Hydra Bomb Gladmakend Oog Tissue masker tegen kraaienpootjes van Garnier. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het SkinActive Hydra Bomb Gladmakend Oog Tissue masker tegen kraaienpootjes van Garnier is verrijkt met groene thee en hyaluronzuur. Dit oogmasker zou kraaienpootjes glad maken en zou zorgen voor verfrissende oogcontouren. Dit oogmasker kan je vinden in de winkels van Kruidvat. Ook kan je dit oogmasker voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Di! vinden.

Hoe te gebruiken?

Je opent en scheidt de maskers van de beschermende laag. Je brengt de maskers voorzichtig aan op een gereinigde huid. Daarna strijk je ze plat om voor contact met de huid te zorgen en op de oogcontouren te plaatsen. Je laat de oogmaskers 15 minuten inwerken. Na 15 minuten verwijder je het masker en masseer je zachtjes het overtollige product in de huid. Je kan ook gebruik maken van wattenschijfjes om het overtollig product te verwijderen.

Werkt het masker?

Het SkinActive Hydra Bomb Gladmakend Oog Tissue masker heeft een witte kleur. Het masker heeft een licht zoete, maar ook frisse geur.

Het oogmasker bestaat uit twee dunne maskertjes. Wanneer ik ze uit de verpakking haalde, was het eerst niet duidelijk of ik één of beide maskertjes vast had (ik had ze dus beide vast). Doordat de maskertjes zo dun zijn, zakken ze niet naar beneden.

Het oogmasker is voldoende gedrenkt in serum. Er is niet te weinig serum op de masker, ze voelen dus niet droog aan. Ook is er niet te veel serum aanwezig waardoor ze ook niet afzakken.

Mijn oogcontouren voelen na gebruik zeker verfrist aan. Van nature heb ik al lang kraaienpootjes als ik lach. Kleine kraaienpootjes lijken op het eerste zicht wel minder aanwezig te zijn.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit oogmasker en zou ik het zeker nog eens kopen. De verhouding prijs/kwaliteit is zeker goed.

Je kan dit oogmasker voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Di! vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “SkinActive Hydra Bomb Gladmakend Oog Tissue masker tegen kraaienpootjes van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s