Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand januari. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb op opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Repair & Targeted Care Shampoos en Conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik twee shampoos en één conditioner Nivea op. Het zijn de Repair & Targeted Care shampoo en conditioner. Wie mijn blog al langer volgt, weet dat ik fan ben van de shampoos en conditioners uit de lichtblauwe lijnen van Nivea. Je kan de Repair & Targeted Care Shampoo hier op de site bol.com vinden. Je kan de Repair & Targeted Care Conditioner hier op de site bol.com vinden.

Repair & Targeted Care Shampoo en Conditioner Nivea

  • 2 Hydrating Water Infusion Shower Gels van Original Source

Aan het begin van de maand maakte ik een Hydrating Water Infusion Shower Gel van Original Source met de geur Apple & Melon op. Je kan deze douchegel voor €2,99 hier vinden. Aan het einde van de maand maakte ik de douchegel met de geur Pineapple & Lemon Zest op. Je kan deze douchegel voor €2,99 hier vinden. Deze douchegels kan ik wel bekoren.

  • Ever Bloom Sakura Art edition van Shiseido

Deze maand maakte ik ook een parfum op. Dit was de Ever Bloom parfum van Shiseido in de Sakura Art editie. Dit is een bloemige, zoete parfum. Ik maakte in mei 2018 de gewone editie op. Deze gewone editie is net iets zoeter. Van de gewone editie ben ik net iets meer fan. Je kan deze parfum hier op de site bol.com vinden.

Ever Bloom Sakura Art edition van Shiseido

  • Voedend 2-in-1 crèmemasker van Yves Rocher

Deze maand gebruikte ik ook het Voedend 2-in-1 crèmemasker van Yves Rocher op. Je kan de review over dit crèmemasker hier vinden. Je kan dit Voedend 2-in-1 crèmemasker voor €12,90 in de winkels of hier op de site van Yves Rocher vinden.

Voedend 2-in-1 crèmemasker van Yves Rocher

  • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

  1. Vitamin E Quench Sheet Mask van The Body Shop: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.
  2. Seaweed Balance Sheet Mask van The Body Shop: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.
  3. Aloë Calm Sheet Mask van The Body Shop: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.
  4. SkinActive Hydra Bomb Gladmakend Oog Tissue masker tegen kraaienpootjes van Garnier: Je kan de review over dit masker hier lezen. Dit oogmasker kan je vinden in de winkels van Kruidvat. Ook kan je dit oogmasker voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Di! vinden.

Welke producten heb jij deze maand opgebruikt?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s