Urban Skin Natural Radiance 10 minutes Tissue Mask van Nivea | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Urban Skin Natural Radiance 10 minutes Tissue Mask van Nivea. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Urban Skin Natural Radiance 10 minutes Tissue Mask van Nivea is een sheet masker verrijkt met arganolie en shea butter. Dit masker van Nivea zou je huid een gezond uitziende, stalende teint geven, zou je huid intensief voeden, verzachten en gladder maken en zou je huid een verfrissende uitstraling geven. Je kan dit masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open. Breng het witte doekje aan op je huid en zorg ervoor dat de blauwe beschermfolie naar buiten wijst. Strijk het masker glad voor contact met je huid. Verwijder voorzichtig de blauwe beschermfilm en pas de maskercontouren aan je gezicht aan. Ontspan en laat het gezichtsmasker 10 minuten liggen terwijl het je huid diep hydrateert. Verwijder het masker langzaam van de randen. Masseer overtollig serum zachtjes in je huid of gebruik een wattenschijfje om het te verwijderen. Voor extra verzorging masseer je het overtollig serum in je nek en decolleté.

Werkt het masker?

Het masker zelf heeft een witte kleur. Het masker heeft een zoete, bloemige maar ook frisse geur. Het masker past in zekere zin wel goed op mijn gezicht, maar heeft een groot voorhoofd en kleinere wangen. Doordat het masker een groter voorhoofd heeft, lijkt de plaats van de ogen, neus en mond niet goed te zitten. Ook is er net iets te veel masker tussen de neus en de mond. De grootte van de mond-, neus- en oogopeningen zijn goed qua grootte.

De blauwe folie van het masker verwijderen wanneer je het op je gezicht hebt is lastig. Wel zorgt de blauwe folie er voor dat het serum goed in het masker blijft en er niet te veel serum in de verpakking zit. Doordat al het serum in het masker zelf zit, lekt het wel een beetje bij het aanbrengen.

Het Urban Skin Natural Radiance 10 minutes masker geeft een verfrissend gevoel en een verfrissende uitstraling aan mijn huid. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid meer straalt en dat het zachter aanvoelt.

Buiten de verhoudingen van het masker zelf, ben ik zeker wel tevreden over dit masker.

Je kan dit masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Urban Skin Natural Radiance 10 minutes Tissue Mask van Nivea | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s