Deze producten heb ik in februari opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand februari. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Repair & Targeted Care Shampoos en Conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik één shampoos en één conditioner Nivea op. Het zijn de Repair & Targeted Care shampoo en conditioner. Wie mijn blog al langer volgt, weet dat ik fan ben van de shampoos en conditioners uit de lichtblauwe lijnen van Nivea. Je kan de Repair & Targeted Care Shampoo hier op de site bol.com vinden. Je kan de Repair & Targeted Care Conditioner hier op de site bol.com vinden.

Repair & Targeted Care Shampoo en Conditioner Nivea

  • Hydrating Water Infusion Shower Gel van Original Source

Deze maand maakte ik een Hydrating Water Infusion Shower Gel van Original Source met de geur Grapefruit & Mint op. Je kan deze douchegel voor €2,99 hier vinden. Ik ben zeker wel fan van deze douchegel. Je kan mijn review hier vinden.

Hydrating Water Infusions Shower Gel van Original Source

  • The Ritual of Hammam Voedende conditioner van Rituals

Begin deze maand gebruikte ik ook de voedende conditioner uit de lijn The Ritual of Hammam van Rituals op. Over deze conditioner schreef ik een review en deze kan je hier lezen. Je kan deze conditioner voor €9,50 in de winkels of hier op de site van Rituals vinden.

The Ritual of Hammam Voedende conditioner van Rituals

  • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

  1. Urban Skin Natural Radiance 10 minutes Tissue Mask van Nivea: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
  2.  Share Love Duomasker van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het duomasker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
  3. Polar Bear Sheet Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.
  4. Drops Of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask van The Body Shop: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Welke producten heb jij deze maand opgebruikt?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s