Drops Of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask van The Body Shop | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Drops Of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask van The Body Shop. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Youth Concentrate Sheet Mask van The Body Shop is verrijkt met stamcellen van edelweiss uit de Alpen, zeevenkel en blauwe zeedistel. Het masker zou zorgen voor veen soepelere, gezonder ogende huid. Daarnaast zou dit masker ook de huid verfrissen en de huid veerkrachtiger en gladder doen aanvoelen. Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker uit en breng het aan op het gezicht. Verwijder na 15 minuten het masker en masseer het resterende vocht en heilzame stoffen in de huid. Voor het beste resultaat kan je dit masker combineren met andere producten uit de Drops of Youth™ Youth Concentrate-lijn.

Werkt het masker?

Het Youth Concentrate Sheet Mask heeft een witte kleur. Dit masker heeft een vrij goede vorm. Het masker is zeker niet te klein voor mijn gezicht, maar is zeker ook niet te groot. De ogen, neus en mond staan in verhouding op de juiste plaats. Wel zijn de oog- en mondopeningen in verhoudingen wat klein. Het masker heeft een frisse geur, maar ook licht chemisch geur. Toch valt deze chemische geur niet op.

In het masker is er voldoende serum aanwezig. Het masker voelt dus zeker niet droog aan. In eerste instantie lijkt het dat er te veel serum aanwezig is, maar het masker lekt niet en het voelt verfrissend aan.

Na gebruik van dit masker voelt mijn huid gladder aan en ziet het er gezonder uit. Ik het niet extreem hard het gevoel dat het mijn huid soepeler of veerkrachtiger maakt. Ook is het masker zeer verfrissend. Ook heb ik niet het gevoel dat masker me er jeugdiger doet uitzien (ik ben nog mààr 24).

Ik kan het masker zeker aanraden aan wie nood heeft aan een huid die er gladder en gezonder uitziet en wie nood heeft aan verfrissing.

Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Drops Of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask van The Body Shop | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s