Charcoal Scrubmasker van Kruidvat Originals | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Charcoal Scrubmasker van Kruidvat Originals. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Charcoal Scrubmasker van Kruidvat Originals zou de huid intensief reinigen en verzorgen. Het masker is gemaakt van houtskoolpoeder en zou zorgen voor een schone en zachte huid. Houtskoolpoeder is bekend om het absorberend vermogen en zuiverende eigenschappen. Je kan dit masker voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan dit masker meerdere keren gebruiken.

Hoe te gebruiken?

Breng het gezichtsmasker met houtskool met een licht masserende beweging op je huid aan en laat het vijf minuten inwerken. Spoel het masker vervolgens af met lauw water.

Werkt het masker?

Het masker heeft een donker grijze kleur en bezit korreltjes (logisch want het is een scrub). Het masker is niet stroperig. Het masker is een vrij lopende masker, maar het druipt niet van je vingers af bij het aanbrengen. Bij het aanbrengen wordt het masker wat transparanter. Doordat het masker niet vrij lopend en niet stroperig is, is het masker makkelijk aan te brengen op het gezicht.

Het masker heeft geen felle geur. Toch heeft het masker een zoet geur gemengd met de geur van houtskool. Het zoete verdoezelt de houtskoolgeur.

In het masker zijn er korreltjes aanwezig om de huid te scrubben. Naar mijn gevoel nemen deze korreltjes zeker wel de oppervlakkige dode huidcellen weg. Mee-eters en andere onzuiverheden worden niet meteen door het scrubben weggehaald.

Na het scrubben en inmasseren van het masker, moet je het masker nog 5 minuten laten inwerken. Ik merkte dat het masker door het inwerken en het scrubben op gevoelige plekjes van mijn huid wat jeukerig aanvoelde. Als je een zeer gevoelige huid hebt, raad ik het dus ook niet aan om dit masker te gebruiken.

Het masker is zeer makkelijk te verwijderen. Nadien voelt mijn huid zeker wel zacht aan en ziet het er gereinigd uit.

Over het algemeen ben ik zeker tevreden over dit masker. Dit masker verwijdert naar mijn gevoel dode huidcellen en maakt mijn huid zachter. Je kan dit masker zeer veel gebruiken omdat er veel product in de tube zit. Toch kost dit masker maar €2,29. Ik raad het masker niet aan als je een vrij gevoelige huid hebt.

Je kan dit masker voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s