Polar Bear Sheet Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Polar Bear Sheet Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Polar Bear Sheet Mask van Hema is een sheet masker met de print van een gezicht van een ijsbeer. Het masker is verrijkt met komkommer- en groene thee-extract. Dit masker zou je huid hydrateren en verzachten en zou de droge winterhuid tegen gaan. Doordat het masker een gezicht van een ijsbeer heeft, is het ook tof om er selfies mee te maken of plezier te hebben met vrienden. Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een droog en schoon gezicht. Laat het masker 10 minuten inwerken op je gezicht. Verwijder het masker en masseer de overgebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Het masker heeft werkelijk een gezicht dat op een ijsbeer zou moeten lijken. Qua grootte past het masker wel op mijn gezicht maar de verhoudingen kloppen niet helemaal. De oogopeningen zijn vrij klein. Ook staat de mondopening net iets te laag en is deze ook vrij klein. Het masker heeft een frisse geur.

In het masker zit net te weinig serum waardoor het masker niet op elk plekje op mijn gezicht goed blijft kleven. Zo laat het masker rond mijn mond en op mijn kin steeds los waardoor ik het steeds moet aandrukken.

Het masker geeft de huid wel tijdelijk een zacht gevoel. Ook geeft het tijdelijk het gevoel dat het minder droog en gehydrateerd is. Op lange termijn begint mijn huid terug droog aan te voelen.

Ik zou het masker aanraden als je eens een selfcaredagje met vriend(inn)en organiseert. Dan is het leuk om grappige masker aan te brengen. Hoewel het op korte termijn goede effecten heeft, is het toch zeker niet het beste masker dat Hema ter beschikking heeft.

Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Polar Bear Sheet Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s