Share Love Duomasker van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Share Love Duomasker van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Share Love Duomasker van Hema is een verpakking met twee gezichtsmaskers. Dit duomasker komt uit de valentijnscollectie van Hema. Het masker in het oranje deel van de verpakking is een Pink Guava Peel Off Face Mask. Dit peel off mask is verrijkt met guava-, appel- en limoenextract. Het masker reinigt de huid door het verwijderen van dode huidcellen en vuil. Het masker in het roze deel van de verpakking is een Dead Sea Clay Face Mask. Het masker is verrijkt met dode zeezout en zoethoutwortelpoeder. Het masker reinigt de huid van vuil en talg en werkt tegen onzuiverheden. Je kan het duomasker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Je gebruikt de twee masker zo:

  • Pink Guava Peel Off Face Mask: Breng een egale laag van het masker aan op de schone, droge huid. Gebruik de volledige hoeveelheid en laat het masker intrekken tot dat het droog is. Trek het masker voorzichtig los, beginnend bij de buitenste randen. Spoel eventuele restjes af met lauw of warm water.
  • Dead Sea Clay Face Mask: Breng een egale laag aan op een schoon en droog gezicht. Laat het masker 15-20 minuten inwerken tot het helemaal droog is. Spoel af met warm water en dep de huid droog.

Werkt het masker?

Pink Guava Peel Off Face Mask

Het Pink Guava Peel Off Face Mask heeft een roze kleur maar is ook transparant. Het masker heeft de zoete geur van appeltjes.

Het masker is stroperig maar toch ook makkelijk te verspreiden over het gezicht. Op het eerst zicht lijkt de verpakking vrij klein en lijkt er weinig masker in de verpakking te zitten. Doordat het masker makkelijk te verspreiden is over het gezicht. Kan heel het gezicht bedekt worden met het masker. Er zit dus zeker voldoende product in de verpakking.

Het masker is makkelijk te verwijderen van het gezicht wanneer het goed is opgedroogd. Doordat er niet superveel product in de verpakking zit, breng je ook niet te veel producten aan op je gezicht, waardoor het snel droogt en makkelijk te verwijderen is.

Mijn gezicht voelt zeker proper aan maar volgens mij verwijdert het niet heel veel vuil van mijn gezicht.

Dead Sea Clay Face Mask

Het Dead Sea Clay Face Mask heeft een donker grijze kleur bij het aanbrengen. Deze donker grijze kleur verandert naar een lichter grijze kleur bij het opdrogen. Het masker heeft een zoet geur. De geur lijkt een mengeling van rozengeur en geur van appels.

Er is zeker voldoende masker aanwezig in de verpakking om heel het gezicht te bedekken. Het masker is daarnaast ook zeer makkelijk met de vingers aan te brengen en is zeker niet te dik of te lopend qua textuur. Het is een echt kleimasker.

Net als vele kleimaskers, moet er goed geschrobd worden om het masker te verwijderen. Voor een kleimasker gaat dit masker er vrij goed en makkelijk af.

Ik heb het gevoel dat het masker wel wat vuil verwijdert. Ook verwijdert het wat talg en onzuiverheden. Over  het algemeen ben ik zeer tevreden over dit masker.

Het duomasker

Ik vind de beide maskers zeker fijn. Toch zou ik eerder kiezen voor het kleimasker voor het betere effect op mijn huid. Wie minder last heeft van vuil, talg en onzuiverheden en minder zijn/haar gezicht wilt schrobben, kiest misschien beter voor het peel off masker.

Ik denk dat dit masker zeker fijn is om als koppel te doen tijdens Valentijnsdag.

Over het algemeen ben ik tevreden over de combinatie van de maskers. Beide maskers zouden ongeveer hetzelfde effect hebben op de huid maar zijn afgestemd op twee verschillende huidtypes. Ook kost dit masker in verhouding minder dan andere maskers die te vinden zijn bij Hema.

Je kan het duomasker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

Advertentie

2 gedachten over “Share Love Duomasker van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s