Lip Color van Bobbi Brown | Review

Wanneer ik lippenstift draag, kies ik meestal voor een nude kleurtjes met een matte finish. Om hier verandering in te brengen, kocht ik laatst een nude lippenstift met een semi-matte finish. Ik kocht een Lip Color van Bobbi Brown. Ben je benieuwd welke kleur ik exact kocht en wat ik er van vind? Lees dan zeker even verder.

Lip Color van Bobbi Brown

Omdat ik fan ben van nudekleuren op mijn lippen maar toch eens wat verandering wou kocht ik een Lip Color in de kleur van Sandwash Pink van Bobbi Brown. Je kan deze Lip Color voor $29.00 hier op de site van Bobbi Brown vinden.

De Lip Color in de kleur Sandwash Pink is een nudekleur met een roze ondertoon. Voor mijn huidskleur is het nog een echte nude. De lippenstift is niet te donker of te fel qua kleur. Qua finish is de lippenstift net iets anders dan dat ik normaal draag. De lippenstift heeft een semi-matte finish. Dit wil zeggen dat de lippenstift niet helemaal matte opdroogt op je lippen maar dat de lippenstift ook niet op je lippen blijft glanzen.

Lip Color van Bobbi BrownLip Color van Bobbi Brown

De huls van de Lip Color heeft een normale grootte en weegt 3,4 g. De huls heeft een hoekige vorm en ligt goed in de hand. De huls heeft een zwarte kleur en is afgewerkt goudkleurige details. Zo vind je in het midden van de huls een goudkleurige band, wat verder loopt naar de binnenkant van de huls. Op de huls staat de merknaam ‘Bobbi Brown’ geschreven en op de dop vind je bovenaan ook de naam en andere specificaties van de lippenstift terug.

Lip Color van Bobbi Brown

De Lip Color van Bobbi Brown is een creamy lippenstift. Dit wilt zeggen dat de lippenstift romig is en vrij makkelijk zou moeten aanbrengen.

Lip Color van Bobbi BrownLip Color van Bobbi Brown

Wat vind ik van de lippenstift?

De lippenstift brengt heel makkelijk aan. Het is dus werkelijk een creamy lippenstift. Daarnaast heeft de lippenstift een vrij goede dekking. Hier hou ik wel van bij een lippenstift.

De kleur van de lippenstift is een echte nudekleur voor mijn huidtype. De kleur is dus niet te licht en niet te donker. Ook heeft een mooie roze ondertoon. Hier ben ik ook wel fan van. Zo ben ik minder fan van lippenstiften met een oranje of perzikkleurige ondertoon.

Ik had de finish van de lippenstift misschien net iets glanzender verwacht. De lippenstift lijkt dus matter dan ik had verwacht. Ik zal deze lippenstift zeker wel dragen, maar hij is wel minder uniek in tussen mijn andere lippenstiften.

Ik ben zeker wel tevreden over deze lippenstift.

Je kan deze Lip Color in de kleur Sandwash Pink voor $29.00 hier op de site van Bobbi Brown vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

7 gedachten over “Lip Color van Bobbi Brown | Review

    1. De lipstick zelf ziet er wel donkerder uit dan dat hij op mijn lippen is. Natuurlijk zijn er nog lichtere kleurtjes. Ik snap wel dat je er voor moet zijn. Dat verschilt per persoon per lipstick.

      Like

    1. Ik denk dat het ook een beetje aan de belichting ligt, waardoor de lipstick donkerder lijkt. Ik ben al zeer blij dat er voldoende licht in de foto’s aanwezig is maar ik moet nog wat spelen met de achtergronden e.d. . Hij is inderdaad veel lichter dan het in eerste instantie lijkt!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s