Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder | Review

Wanneer ik lippenstift draag, kies ik meestal voor een nude kleurtjes met een matte finish. Om hier verandering in te brengen, testte ik vandaag een Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder. Ben je benieuwd welke kleur ik exact testte en wat ik er van vind? Lees dan zeker even verder.

Een tijdje geleden kocht ik in de Company Store van Estée Lauder een parfum van Tory Burch en een lippenstift van Bobbi Brown. Omdat ik daar een aankoop deed, kreeg ik een tester cadeau (deze testers liggen ook vaak in winkels). De tester die ik cadeau kreeg is de Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder. Deze tester is niet bestemd om door te verkopen en heeft dus bijgevolg niet de dop die hij zou moeten hebben.

De Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder die ik cadeau kreeg in de Company Store van Estée Lauder is er eentje in de kleur 306 Misbehave.

Pure Color Desire Lipstick van Estée LauderPure Color Desire Lipstick van Estée Lauder

De lippenstift is verpakt in een goudkleurige huls. Deze huls heeft aan het uiteinde de kleur van de lippenstift. Het “handvat” van de huls is in de vorm van een balk. Het deel van de huls waar de lippenstift zelf in zit, heeft de vorm van een cilinder. Omdat deze lippenstift een tester is, is er geen normale dop van een lippenstift aanwezig, maar is er een fabrieksdopje aanwezig.

Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder

De Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder die ik heb, heeft de kleur 306 Misbehave. Op de achterkant van de lippenstift en in de huls is dit op het eerste zicht een dieprode kleur. Bij het aanbrengen is deze lippenstift net iets minder donker. Deze lippenstift heeft twee varianten. Er bestaan lippenstiften met een Creme finish (creamy satin) en met een Chrome finish (creamy pearl shine). De lippenstift die ik kreeg, is vrij glanzend. Er staat niet op de verpakking beschreven welke ik exact hebt.

Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder

Wat vind ik van de lippenstift?

De lippenstift brengt heel makkelijk aan. Het is dus werkelijk een creamy lippenstift. Wel ben ik gewoon dat een lippenstift een puntige vorm heeft. Dit is bij deze lippenstift niet het geval. Deze lippenstift is “gewoon” schuin afgesneden. Het is een kwestie van gewenning. Toch brengt de lippenstift makkelijk en nauwkeurig aan.

Daarnaast heeft de lippenstift een vrij goede dekking en lijkt long lasting. De lippenstift schijnt niet door en lijkt zeker lang te blijven zitten op mijn lippen. Hier hou ik wel van bij een lippenstift.

Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder

Rood is een felle kleur dat ik niet snel zou dragen maar toch ben ik zeker fan van de kleur. Het is de eerste keer dat ik het gevoel heb dat een rode lippenstift mij staat. De rode kleur heeft een roze ondertoon en is ook iets minder donker dan in eerste instatie blijkt. Volgens mij ga ik deze lippenstift misschien wel meer gebruiken dan de rode lippenstiften die ik al had.

De lippenstift heeft een vrij glanzende finish, iets wat ik ook niet gewoon ben. Ik draag vaak en graag matte lippenstiften. Met de finish kan ik nog iets meer vrede nemen dan met de kleur. Omdat het een totaal andere kleur is dan dat ik gewoon ben, stoort het me niet dat deze lippenstift glanzend is.

Over het algemeen ben ik tevreden over deze lippenstift. De lippenstift brengt goed aan. Ook al heeft de lippenstift een andere kleur en finish dan dat ik normaal draag, toch maakt deze kans om meer op mijn lippen te verschijnen. Wel zou ik geen €46,55 besteden aan een lippenstift in het algemeen.

Deze Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder in de kleur 306 Misbehave kan je voor €46,55 hier op de site van Estée Lauder terugvinden. Je kan ook andere lippenstiften uit deze lijn hier op de site van Estée Lauder of hier op de site van Bol.com.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

7 gedachten over “Pure Color Desire Lipstick van Estée Lauder | Review

  1. Rood staat je goed! Moet je zeker vaker doen. Als je houd van een matte finish maar voedende lippenstift moet je zeker die van Keenwell eens proberen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s